Šta je novo?

opet MUP Srbije x)

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
mupv.jpg

"MUP Srbije je na prvom mestu u svetu u odnosu na druge policije po broju objavljenih priloga na „jutjubu“.

Kako je saopštio MUP na svojoj stranici na društvenoj mreži „fejsbuk“ (facebook), njihova stranica na „jutjubu“ (YouTube) po broju poseta nalazi se drugom mestu, a po gledanosti je ispred jedino njujorška policija. MUP Srbije je na „jutjubu“ dosad postavio 259 video-priloga. Ukupna gledanost svih video-priloga je više od 520.000 gledanja, dok je stranica Ministarstva na YT posećena nešto manje od 40.000 puta. Stranicu MUP-a Srbije na „Jutjubu“ možete videti na sajtu: http://www.youtube.com/policijasrbije "

no comment ,)

A sta misle o tome da malo bolje rade svoj posao umesto sto pricaju gluposti o pracenju savremenih tehnologija?

I jel neko od njih bre video onu junk opremu koju imaju po lokalnim stanicama sa kojom pokusavaju da izdaju dokumenta gradjanima? Sistem koji "pada" svakih 15 minuta? :D Ma daaaaj....

sad je "in" da imaju sto vise views na "jutjubu" :p

Youtube je dobar da se okaci neki sex iz skoskog WC-a ili tuca u ucionici, a evo i MUP Srbije ga koristi za PR :D

zabole me glava,al majke mi.Uza zid pa na streljanje.Pre bi isli na twitter nego odgovorili na SOS poziv.Dzukele *****ske.Da bog da svi pomrli.

^ Wtf? :)
Ko je tebi srusio sneska? :)

Poslednja izmena:
Pa čovek samo ima normalan stav o ''men in blue''.

Očito :D (NHF)

Ne bih sad da pokrećem ovde političke rasprave, ali uopšte me ne čudi da bilo ko normalan pljuje policiju. Ne rade ništa, nije im stalo da povećaju opštu bezbednost nego samo da napišu što više raznih kazni, korpumpirani su do srži, ubijaju nedužne ljude... Stvarno, kako bi neko mogao da ima loše mišljenje o njima? :wall:

Postoji razlika izmedju normalnog izrazavanja nezadovoljstva i nenormalnog izrazavanja. Ako neko napise "da bog da svi pomrli" to za mene nije normalno izrazavanje.
U principu sve sto si ti rekao manje ili vise stoji, samo je pitanje nacina na koji se to kaze.

Pa to onda prelazi u licemerje... Ne treba ulepsavati stvari. "Normalni" metodi izrazavanja jako cesto uopste nisu produktivni. Valjda je korisnik imao debele razloge tako nesto da napise. :)

Znači ulepsavas stvari ako, pored kritike na racun nekoga, ne izrazis i iskrenu zelju da taj neko crkne? :)

Sta je to u tom nacinu toliko produktivno, i sta moze biti produktivnije od objektivnog i razumnog iznosenja cinjenica?

Ostrascenost? :trust:

Pa to onda prelazi u licemerje... Ne treba ulepsavati stvari. "Normalni" metodi izrazavanja jako cesto uopste nisu produktivni. Valjda je korisnik imao debele razloge tako nesto da napise. :)

Da, umesto da izražavamo nezadovoljstvo "normalnim načinom" bolje bi bilo da potkačimo kog "kera" autom ili još bolje besnim motorom, pripucamo na njega kada nas otkrije da obijamo kola ili ga roknemo kada hoče da nas zaustavi pošto smo opljačkali zlataru!!!

Generalizacije tipa "svi policajci su korumpirani" su jako glupe i opasne jer daju mentalni alibi raznoraznim budalama da fizički napadnu tu istu policiju, što se ove godine desilo mali milion puta.

Bilo kakvo generalizovanje je krajnje neukusno. Policija kao policija je dno! Pola interventne se tuce po nosu. Posle se cude ljudi zasto ubise nekoga ni krivog ni duznog. Iskreno, ne znam nijednog policajca koji svoj sluzbeni polozaj nije zloupotrebio zarad licne dobiti na ovaj ili onaj nacin. Ali isto tako ne znam nijednu osobu uopste koja to nije uradila...
Tako dolazimo do konstatacije da smo svi ista ***** (da prostite).
Jedina je razlika sto nijedan pripadnik policije nebi smeo tako nesto da radi!!! Oni treba da nam budu primer i zato bi njih prve kaznjavao zbog istih prekrsaja petostruko. A umesto toga, njima se sve zataskava. Ako ne zbog toga sto imaju vezu i prijatelje, kolege koje ce im srediti to onda zbog cinjenice da vrh policije ne zeli da se otkrije u kakvom je stanju nasa policija zbog negativnog publiciteta. Meni nije uopste cudno zasto u poslednje vreme toliko policajaca bude povredjeno, upucano... Cudi me sto nije vise.
Zamislite samo kakav bi skandal bio kada bi se testirala interventna na drogu. SKAAAAANDAAAAAL! 80% njih pada, leti ceo vrh policije, ministar, vlada!
Naravno to u ovoj zemlji ne moze da se desi bez 1000 mrtvih ;)

A mozda im je YT nachin da napune budzet u buducnosti, verovatno josh jedna brilijantna ideja kao deo strategije za izlazak iz krize :D

Poslednja izmena:
Koliko vecina ljudi ovde ima iskrivljenu sliku o nama i ostatku sveta, zar ste stvarno ubedjeni da ono sto se desava ovde ne postoji nigde?! Zar stvarno verujete da zivite u "najgoroj" zemlji na planeti?! Eto sad ce svi da dobiju biometrijske pasose i moci ce da se putuje bez viza (tako bar kazu) pa lepo kufere u ruke i kud koji...idite u ameriku tamo nema droge u policiji, shatro, i tamo neki nece da se osecaju kao "*****" ne znam zasto se u opste tako osecaju, imaju neki razlog valjda...

Ovo je It forum , komentarisanja sajta naravno da moze , ostalo o policiji,politici i slicnome ne moze ovde

Poslednja izmena:
Ovo sa jutjubom i nije tako losha ideja, samo bi trebalo malo drugachije organizovati. Ne bih da ulazim u to kako rade svoj posao, ali svakako da se moze pozitivno uticati preko ovakvih servisa posebno na mladju populaciju.
Samo bi umesto ovih gluposti tipa, poseta Dacica ovome i onome, trebalo nesto drugo postaviti, recimo neka objasnjenja nekih zakona (posto npr. 80% ljudi ne zna svoja prava i samo ce slusati sta im neko u plavom kazhe, bio on u pravu ili ne) ili neke reklame (tipa one za brzu voznju itd..).

Vrh Dno