Šta je novo?

opet kompakt

Lug11322

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
320
neki se možda sećaju, čak je pala i *******cija kad sam pito šta posle fujija f70exr, kad sam pazario isto fujija f660exr, pa rekoste bačena para.., eee, pa nemam ga više. malo sam kaliro sa njim, al nisam mogo da ga zadržim... daklem sad gledam, ima canon s200, neka akcija za 199e, pa da vidim šta velite. :trust:

Bez gledanja u karakteristike bih uzeo Canon S seriju, aktuelan model. Mada mislim da je S200 nešto sakat, ali dobar. Proveri.

Ja bas volim njihovu S seriju. Godinama mi je bio redovan saputnik kada je počelo da me mrzi da vucaram fulfrejm. Zamenio ih je više nego dostojan bezogledalac.

S200 u odnosu na S110 ne podržava RAW, ima CCD umesto CMOS senzora, i snima samo 720p video. Moguće da još neke sitnice fale. Ne znam koliko je ovaj CCD slabiji od CMOS u ostatku S serije, ali u svakom slučaju je veliki korak napred u odnosu na onog Fuji-ja.

Kolko sam gledo, uporrđuju ga sa s95, navodno isti senzor, taj stari ccd, al izgleda dobro radi. Koliko sam vido pravi lepe slike, mislim ns S95, znači da i ovaj pravi iste slike, i ima malo veći zum. Rekao bih da za te pare, teško da ima bolje. A i ne daje mi se više. I sva sreća da sam prošle nedelje premostio fujija sa malim canon a510, fantastična mašinerija iz 2004! 3,2 megapiksela, šteta samo što ne kreće od 24mm, i da ima brži fokus. Al za jednu crvenu, zver!

Vrh Dno