Šta je novo?

Opet ja,definitivna konfiguracija?

jafazec

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2007
Poena
320
Pozdrav svima koji su mi do sada pomagali svojim odgovorima,pozdrav i onima koji ce se mozda tek sad ukljuciti:)
Elem,malo sam prolongirao uzimanje kompa kako bih nasao vise kinte(prvobitna suma je bila 250eur).Trenutna i konacna suma sa kojom raspolazem je 33000 dinara.Elem,sastavih na osnovu citanja i citanja i ciiiitanja foruma,neku svoju konfig pa me interesuje misljenje o istoj,kao i bilo koji savet o bilo kojoj komponenti.Takodje voleo bih da mi kazete da li ce ovo biti solidna gaming konfiguracija,da li je ovo bestbuy gaming za ovu kintu?Uostalom,bilo sta sto je u vezi sa ovim a padne vam na pamet vi recite:)
Evo ovo sam sastavio:

Biostar TA770,AM2+
AMD Athlon 64 X2 5400
Sapphire AtiRadeon HD4850(mozda uleti Asus HD4850 ako Sapphire nemaju)
Kingston 2GB 800mhz,cl5 kit
WDC 320gb,16mb buffer
LC Power 5550/5450-zavisno od toga sta ce imati na lageru

Znaci,kako vam se cini?saveti?Da li postoji nesto bolje sto bi ste uzeli u tom cenovnom rangu bez ikakvih prekoracenja?Napomena:Ne verujem da cu se baviti bilo kakvim overclockom bilo cega:)
Hvala i pozdrav!!

EDIT:Naravno ako mogu da ustedim negde na necemu,tj da stavim neku jeftiniju komponentu,a da ne izgubim mnogo na performansama samo recite:))

Poslednja izmena:
Uzmi Intela E5200 i Gigabyte GA-P31-DS3L (ili EP31-DS3L ili S3G). I bez overklokovanja ovaj procesor je brzi od 5400+, odnosno po performansama je izmedju 6000+ i 6400+.

Vrh Dno