Šta je novo?

operator logo

skar

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
604
Znali neko kako se skida operator logo sa displeja??

Pa prvo nam kazi koji je telefon u pitanju :)

Pa prvo nam kazi koji je telefon u pitanju :)

cini mi se da kod nikije mozes da ga sklonis jedino ako stavis neki novi, dakle nema rollback operaciju

Možeš da uradiš sa Logo managerom:
Izabreš operatot logo>tools>set logo to defaults

mozes i preko tastature, otkucaj *#opr_logo# tako da zamenis bukve sa brojke. (*#67705646#, ili (*#67715646#).
Probaj pa mi javi da znam dali je ok.

Brate ja probao da ukucam one brojeve i nista, ispise mi na ekranu "Not done"!

skar je napisao(la):
Znali neko kako se skida operator logo sa displeja??

Probaj sa funkcijom "restore factory settings", ali ce se sve vratiti na fabricko setovanje telefona (ako si dodelio neke melodije moraces ispocetka i sl.)

Uspeo sam preko logo managera,ali imam samo demo verziju ,pa da li neko ima crack za verziju 1.2.8,trazio sam na astalavisti i nema.

YEAH!

Skar (i svi ostali), javi mi se na mail, mogu da ti pomognem!!!

skar je napisao(la):
Uspeo sam preko logo managera,ali imam samo demo verziju ,pa da li neko ima crack za verziju 1.2.8,trazio sam na astalavisti i nema.

Sta je to logo manager? :) (Ralph Vigam). Kako to radi, jel neka fora da se izmene vrse preko neta, ili se mora imati kabl? Ajte, ne zamerite, uopste nisam pratio mobilne komunikacije.

Za Logo manager ti treba ili kabl ili Ic port na mobilnom,a inace to je softwer za izmene na mobilnom preko racunara (logo-i,da saljes sms itd.), a i ne treba ti netFX

Mite je napisao(la):
mozes i preko tastature, otkucaj *#opr_logo# tako da zamenis bukve sa brojke. (*#67705646#, ili (*#67715646#).
Probaj pa mi javi da znam dali je ok.
hm, evo mene poste godinu dana na ovoj temi, ali samo da kazem da mi je ovo pomoglo.... *#67705646#

brzi je napisao(la):
...
Sta je to logo manager? :) (Ralph Vigam). Kako to radi, jel neka fora da se izmene vrse preko neta, ili se mora imati kabl? Ajte, ne zamerite, uopste nisam pratio mobilne komunikacije.
LogoManager je programcic s kojim mogu u Nokie da se ubacuju slicice (startup logo, operator logo, group logo, slicice za poruke...), melodije i jos par sitnica. Treba ti odgovarajuci kabl ili IC (ako ga telefon podrzava), a moze i preko drugog telefona da se salje. Za detalje svrati na www.logomanager.co.uk
Postoje i alternative, a jedna od boljih je Oxygen Phone Manager...

Nazad
Vrh Dno