Masovno se ljudi hvale prelaskom na Linux ili OS X, ja probah i OS X i nekoliko distibucija Linuxa (UbuntuStudio, Ubuntu, Slackware) i vratih se na Windows. Ima li jos takvih ili samnom nesto nije u redu?![]()
Pa verovatno jer ti nesto posebno u windowsu trebaEvo ja sam pre jedno 3-4 meseca probao linux i stvarno mi se dopao,ali zbog nekih problema sam se vratio na windows.Evo sad sam opet na linux-u(ubuntu) i stvarno me sluzi,znaci imam sve sto imam u windows-u
ali posto photoshop nemam na ubuntu moram nekad da se vratim na windows,da ga imam ne bih se vracao
![]()
Meni licno to ne bi bio problem, sutra bih se preshaltao na linux, al me koci sto ne bih znao da podesim parametre za wireless net. :type:
Interesovalo me je, jer ko god predje na Linux ili OS X kao da dozivi otkrovenje ili belu svetlost posle klinicke smrti, pa sam hteo da vidim ima li i ovih drugih koji su probali iste sisteme ali su se vratili na Win, samo ne pricaju na sva usta o tome.
Interesovalo me je, jer ko god predje na Linux ili OS X kao da dozivi otkrovenje ili belu svetlost posle klinicke smrti, pa sam hteo da vidim ima li i ovih drugih koji su probali iste sisteme ali su se vratili na Win, samo ne pricaju na sva usta o tome.
Ma de preterujem
To za snalazljivost je mozda bilo kada si ti pocinjao da koristis Linux. Ja kada sam ga prvi i svaki sledeci put upalio, nije bilo skoro nikakve razlike u odnosu na Windows ...
zar nema boljih alata od VS?
JavaStudio, zatim nesto sto je smislio Oracle za Javu, ne mogu se setiti naziva itd itd
****s OS koji puca![]()
Tacno tako. Da si dobio prvi racunar sa linom a ne winom, win bi ti bio cudan.Sve je stvar navike u principu.
Tu je veliki problem vas koji "prelazite" sa Windowsa na Linux. Ocekujete jos jedan Windows.
Radi Raiffeisen sa onim Gnome web browserom u ubuntu-u, ne moras da palis IE.a windows jedino palim zbog IE jer samo sa njim radi Raiffeisen online shit banking system
imam MacOS X a ne ubuntu
btw ne znam kako si uspeo da citiras mene a gore napises "Citiram korisnika: sT4Lj|n " :d
Nemazar nema boljih alata od VS?![]()
NetBeans imam i na WIN-u.JavaStudio, zatim nesto sto je smislio Oracle za Javu, ne mogu se setiti naziva itd itd
Mozda tebi****s OS koji puca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari