Šta je novo?

Operation Flashpoint: Red River

hahaha...ja je skinuo i instalirao samo me nerviran morash imati orig inace nema save-a :hair:...znaci popizdeo sam nacisto...a stigo sam do 6. dana u sp...vise je necu upaliti sigurno !!!

The lose ocene nikoga ne cude. Te pare sto je ta produkcija kostala trebala je otici u Crveni Krst.

hahaha...ja je skinuo i instalirao samo me nerviran morash imati orig inace nema save-a :hair:...znaci popizdeo sam nacisto...a stigo sam do 6. dana u sp...vise je necu upaliti sigurno !!!

Jesi siguran. Zar ne treba samo da imas offline live nalog.
BTW igra je dno dna, volim pucacine ali ovo ne mogu nikako da igram..

kad sam otiso u online pise odma da u offline modu nema snimanja...

Dok sam gledao trejler gde se voze u kamionu, bio neki lik sa crnim đozama i fantomkom preko lica kao i onaj lik iz MW 2, ekstra!

Jel? Odoh u game-s po original

Haha.
Pa imas jednog sa cvikama i u c2, bas je do jaja

/sarcasm off

hmm...jeb** ga moracu onda ponovo da probam da nadjem da ima save-a...sto se tice grafike deluje mi prazno nekako...onaj pocetak tacnije tajikistan one planine sve mi prazno nekako...

ja kad se logujem u pocetku igrice na WLive onda mi trazi cd key a ja imam samo onaj XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX kaze da nije valid i da ukucam pravi cd key(koji naravno nemam) i onda kada izadjem iz live-a gore na X onda kaze da ako se ne logujem na live nema snimanja napretka...sta da radim ?

Pa kad ides da pravis account imas dole plavim sitnim slovima u textu da napravis offline acc.

hvala...vec sam to radio u jednoj igri pre kako se toga nisam setio....:

Ova igra je totalno djubre.
Ajd, coop i nije los, ali ta neoptimizacija, e bre igra isto radi na 800x600,medium, 0xAA, i na 1280x1024,high, 8xAA.
Sramota.

Meni radi sve na maksimumu u 1080p, 8xAA u 40-60FPS ali je igra djubre, grafika veoma losa, AI izuzetno los, napucavanje smor, dijalozi takodje.

Vrh Dno