Šta je novo?

Operation Flashpoint: Red River

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
2ntuyqc.jpg

Codemasters zvanicno najavio nastavak, za sledecu godinu. Mozda isprave greske iz prethodnika...

Operation Flashpoint: Red River ventures into Tajikistan with an "epic campaign" pitting the US Marine Corps against the Chinese PLA.

"Operation Flashpoint: Red River is being built around four player co-op online play, complete with a strong narrative, new enemies and combat scenarios to deliver gameplay that immerses players in the reality of war like never before," creative director Sion Lenton said in the announcement.

Executive producer Adam Parsons assures that "we're building on our strengths whilst taking on board feedback from the community and focusing on key areas and enhancements to further refine the Flashpoint experience." Codemasters' Operation Flashpoint: Dragon Rising--developed internally after series creator Bohemia Interactive severed ties and moved on to create the ARMA series--received a lukewarm reception.

Codies promises "wide-ranging advancements including a deeper narrative-led campaign, streamlined inventory and control system, a refined enemy and squad AI system, player class roles including customisable XP upgrades and loadout choice, close-quarters combat, new air support options and comprehensive tutorials."

Ako igra bude bez dedicated servera, kao Dragon Rising, mogu da se oproste od uspeha igre na duže staze.

Posle katastrofe koja se zove " Dragon Rising " , ne ocekujem puno ( tj. nista ) od ovog naslova .

Ali nadam se da ce nas prijatno iznenaditi i donekle se iskupiti .

Mogu ljudi da pričaju šta hoće, ali je Dragon Rising jako zabavan u single playu. Multi je kaNtastrofa ;)

Mogu ljudi da pričaju šta hoće, ali je Dragon Rising jako zabavan u single playu.

Zabavan ?
Ja onoliko bagova u zivotu nisam video. Pucam sa brdasca na selo, ubijam iz 2353464 pucnja 2 coveka, ostali ne reaguju.
***, pomislio sam da nisam slucajno pokrenuo neki stariji Delta Force :d.

Kupio sam original sa Steama za 4€ kada je bila rasprodaja pre mesec dana, igra je bila na verziji 1.2.nešto i nikakve bagove nisam primetio, pogotovo to o čemu ti pričaš. Botovi reaguju veoma dobro. Nisam je igrao ranije, tj. kada je tek izašla, jer nisam imao vremena, ali ova trenutna verzija radi jako dobro.

Jedine DVE stvari koje mi smetaju su:
1. Nema dedicated servera za multiplay niti nameravaju da ih naprave.
2. Nema slobodnog pogleda iz vozila - nema ono da pomeraš miša levo desno, pa i pogled da se pomera, već si zakucan da gledaš ko konj, samo napred :-/

To su dve totalno neshvatljive gluposti preko kojih ne mogu da pređem i koje će predstavljati ogroman problem u nastavku. Ako se one izuzmu, single play je zabavan i stvarno ima atmosferu prvog dela igre (znam da igru ne prave isti ljudi, ali ima).

Medal of Honor 2011! Jea! :D

[YOUTUBE]pD0_0y3tcnU[/YOUTUBE]

Kod "Dragon Rising" su pre-release traileri i screenovi obarali s nogu... neverovatno kako jak marketing moze da smontira i predstavi... proizvod koji jadno izgleda.

Ajde da ne baksuziram...

Ubacili su " lightning + postprocessing + partcle system " ...iz Formule 1 ?

http://www.youtube.com/watch?v=r8d9QOJ6cAE&feature=related

Poslednja izmena:
Prvi deo nista nema zajednicko sa starim OpF, a nece ni ovaj! Ergo, nije OpF.

ArmA 1 +2 su jedino blizu tome.

OFP od Codemasters nema niti ijednu zajedničku tačku sa originalnim OFP od Bohemie, osim imena na koje su zadržali pravo. To može izjaviti samo osoba koja nije nikada zaigrala prvi OFP odnosno ArmA 1 ili 2. Isto kodiranje, komande unaprijeđen engine VBS itd. Ova bijeda od Codemastersa služi samo za ismijavanje od strane vijernih OFP/ArmA igrača. A Red River im je baš inspirativan - jadna kopija ArmA2 OA. Dno dna....

Epic fail
300x.jpg

Operation Failpoint: Failure Rising compared to Armed Assault 2
http://www.youtube.com/watch?v=TWkbNboZwUg&feature=player_embedded#!

Doviđenja i prijatno!
SR_Ivan_Buchta_1.jpg

DR i RR su: 1) multiplatform igre 2) Codemastersove igre. Pametnome dovoljno.

Vidim da je procurelo za x360 i to mesec dana pre zvanicnog izlaska :laugh:

Osecam da ce u prodaji proci bas kao i ova tema na forumu. :D

?
Kupujte je pod navodnicima,odn oni koji su skinuli,igrali malo,nek bace utiske o gameplayu,grafici itd :)

'LOL sorry! Lost in translation. ;)
Ja razumeo kad kupis igru, da bacis sve utiske...jer znamo da je shit...pa samo bez utiska se more igrati...lol

Ja sam prešao keca, original, i nisam imao bagova, grafa mi je lepa, ali mi truba što nisam mogao da menjam oružija na startu misije već ih dobijaš po difoltu. Mislim da je tema promašena jer mi priča deluje više kao dopuna Dužnost zove, medalje časti, loše ekipe.. a ne kao zaseban naslov, mislim da bi priča imala daleko bolju prođu da se priklonila nekom od gore navedenih naslova.

Pazi kad me mrzi da je skinem, ne još da je kupim.

Poslednja izmena:
Djosho, kupovanje=skidanje :D
nego haha,sad vidim koliko je sati,i ipak nece ova igra videti svetlost dana kod mene :D

Mrzi me da je probam, izasla je u (pogresno) isto vreme kad i Portal.

Nisam mogao da odolim ...... a da ne stavim par stvari od ljudi koji su je probali.

- A tacticool shooter without recoil. Right...
- Most failure game of the year
"Too restrictive to appeal to ArmA fans, too ragged for CoD people, Red River is a needless addition to a crowded sector"
- Quality dialogue for their target audience:
http://h-5.abload.de/img/redriver.exe_2011-04-2u88r.jpg
http://www.shareimage.ro/images/6vno...2a6fcdownf.jpg
http://www.shareimage.ro/images/1swa...vizux3wgr1.jpg
http://www.shareimage.ro/images/5lepsxejn2hukjvlnj5.jpg

Au kakav raspad. Ladno su je napravili i linearnijom povrh svega.

Moram da povučem reč, gledao sam sinoć na VIVA 1 i emisiju GAME ONE i pustili ljudi trejler za igru i mogu vam reći da sam se primio. :)

Nazad
Vrh Dno