Šta je novo?

Operation Flash Point, sta je slicno?

trx

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
619
Nekada davno sam igrao Operation Flash Point i bio sam odusevljen ne samo realnoscu igre, vec i beskrajnim kombinacijama koje sam mogao da smislim ne bih li zavrsio misiju... Najnelinearnije misije koje sam ikada sreo! :Klanjanje

E, sad, interesuje me postoji li neki nastavak ove igrice, ili nesto novo sto je pravila ista ekipa ljudi pa u slicnom fazonu...?

p.s. Inace, jos ranije, pre Flash Point-a, sam igrao Hidden & Dangerous, i cini mi se da je igrica, iako mozda linearnija u samim misijama, dosta slicna Flash-u. Imaju li te dve igrice ikakve veze? :sceptic:

Poslednja izmena:
Pa recimo, veza im je sto i jedna i druga dolaze iz evrope i to od slovenske brace. Zanrovski su takodje slicne.
Nastavak Flashpointa je bio u najavi, ali nista jos uvek koliko je meni poznato, a H&D imas vec drugi deo, pa verujem da bi ti se i to svidelo.
Danas vec drugi put preporucujem Vietcong koji, iako malo jednostavniji od ove dve, jako dobro docarava ratnu atmosferu, a ako bas hoces realnost, igraj na nekom vecem nivou tezine.
I Call Of Duty je pravi izazov ako se igra na HARD, sa takodje neprevazidjenom atmosferom.

Call Of Duty sam igrao na Hard i nije bio los, ali mi se Far Cry na najvecem nivou tezine ucinio tezi. U svakom slucaju, voleo bih da sem cistog pucanja razmisljam i od gde cu kome da pridjem, koje cu vozilo da capim, gde cu ostaviti coveka da me pokriva snajperom... Potrazicu H&D 2...
Hvala.

Pa imaš i "nastavak" - Flashpoint Resistance. A čini mi se da ima i još neki dodatak.
A OFP 2 bi trebao da izađe uskoro (ove godine). Osim ako ga američka armija ne otkupi za potrebe "Full Spectrum Warrior"-a. Samo što će izgleda trebati Boga_Oca od mašine da bi to radilo.
OFP je super, ali OFP kao multiplayer je još bolji... :)

OFP je super, ali OFP kao multiplayer je još bolji...
Uuuuuu, znam!

Ubijao sam se od toga jedno vreme... Podelimo se na crnce i belce pa pici do jutra! ;)

Igrao sam i ja daleke 2001 godine OFP kad se samo setim u to vreme je bila prakticno revolucionarna igra mozes da igdes gde god ti je volja da radis sta god ti je volja sve u svemu super!Morao sam cak da kupim i original verziju da bih se oproba preko neta i to je bilo super!
Skorih dana sam ponovo instalirao OFP i krenu jovo nanovo! :banana:
Topla preporuka za HD2 (ne znam koju verziju imas tj koju ces da nabavis onu od par hiljada dianra ili par stotina ali moj savet ti je da ne pocinjes, a da ne nabavis sve patcheve za doticnu igru jer je mene zezala samo tako pa sam se zainatio i skinu za vikend 150mega od 1.02 do 1.06 i sada sljaka kao lud! Ako ti trebaju patchevi za HD2 slobodno mi se javi!)

Pozdrav!

Resistance mi je bio bolji od osnovnog keca. Preporucujem ti ovaj expansion ako ga jos nisi odigrao. Ima i Gold izdanje u kojem imas dodatne misije, likove, vozila i novu pricu... Uostalom overi http://www.codemasters.com/flashpoint/front.htm za info.

slicica :)

http://www.codemasters.com/flashpoint2/uk/images/picture.jpg

uvodni info

An important part of the main campaign in the game will focus on events from the Vietnam war in the late 60s, when U.S. forces in South Vietnam numbered over half a million. Missions will have players engaging in solo action, commanding a squad, driving military vehicles, or taking to the air in authentic helicopters and planes. Weapons and military and civilian mobile units are being accurately modeled from period military data. Taking players as close to the war experience as they want to get, Operation Flashpoint 2 will continue the series’ reputation as the ultimate military action game.

Poslednja izmena:
pitanje za SERB-a,da li patch-evi popravljaju i debilne ortake iz ekipe koji ne umeju nista sami da urade a pogotovo da se sklone u zaklon?
P.S. - izlazi expanzija za H&D 2,uskoro

Poslednja izmena:
Iskreno da ti kazem ne znam nisam igrao bez patchova tako da ne znam!
Znam kada zapucaju kucke agresorske ili ih ekipa vidi poskidaju ih kao muve!
Nadam se sam ti makar malo pomogao!

POZDRAV

STORM je napisao(la):
Najrealnija igra je America's Army, ali je samo mp, inache igra je besplatna i mozes da je skines sa http://www.americasarmy.com
Idi na forum http://www.netgames.co.yu ili http://www.4c-squad.co.yu/forum

Sjajna igra! Igrao sam jedno tri meseca, imao honor jedno 25 i skoro ostao bez devojke :) Onda sam shvatio da me je previse obuzela i polako se skinuo smanjujuci dnevnu dozu sat po sat (prvo na 9 sati online, pa osam, sedam...) poceo sam redovno da uzimam hranu end staf, izlazim iz sobe... :) Moze i preko 56K, potrebno je bar 64K ISDN ali na 128K kiks as.

Ala se meni spavalo kada sam pisao svoj prethodni komentar!
Svaka mi cas` gramatiku sam odlicno savladao tokom svog 12to godisnjeg skolovanja!

I evo opet lupetam gluposti!

Poslednja izmena:
Ofp

trx je napisao(la):
Nekada davno sam igrao Operation Flash Point i bio sam odusevljen ne samo realnoscu igre, vec i beskrajnim kombinacijama koje sam mogao da smislim ne bih li zavrsio misiju... Najnelinearnije misije koje sam ikada sreo! :Klanjanje

E, sad, interesuje me postoji li neki nastavak ove igrice, ili nesto novo sto je pravila ista ekipa ljudi pa u slicnom fazonu...?

p.s. Inace, jos ranije, pre Flash Point-a, sam igrao Hidden & Dangerous, i cini mi se da je igrica, iako mozda linearnija u samim misijama, dosta slicna Flash-u. Imaju li te dve igrice ikakve veze? :sceptic:

nemas nista slicno, po meni, to je jedan od najbolje uradjenih engin-a za igricu. Znaci realna pucacina, sa nevidjenim smekom. Zesci sam fan igre i imam sve dodatke za nju, i zeljno ocekujem drugi deo koji bi trebalo uskoro da izadje. Ko sto su ti momci predhodno rekli imas Golden-dodatak koji podrazumeva expanziju Rad Hammer gde si sad u ulozi ruja, i resistence ( ili kako se vec pise ) gde si sad otpor na istom tom ostrvu, tj. price se sve preplicu i jednako su dobre. Tako da toplo ti preporucujem ova dva dodatka, a nesto slicno neces sigurno naci, pogotovu zbog same logike ratovanja bilo da si vojnik, furas mitraljez, ili komandir, isto tako koju ulogu imas u tenku, helikopteru itd. itd. da nesmaram vise...

i druga stvar koja me je jako odusevila, a oko koje sam se dosta namucio da je savladam, je komandovanje jedinicama, neverovatno je sta sve mozes da uradis sa njima samo ako znas kako. Na kraju svega najveci mi je gust bio da furam snajper i da sa distance komandujem sa desetak vojnika a ujedno im pravim i podrsku.

jos jedna stvar, a to je djuska na netu, nisam ucestvovao ali mozes da posmatras ( losa veza ). To su serveri sa ekipama od 30-30 i vise, samo da se skupe treba im oko pola sata :), mnogo ali mnogo dobro izgleda.

to je to, pozdrav za sve ljubitelje OFP-a

Moje misljenje je da je Vietcong u multiplay-u najrealisticnija ratna igra (naravno iskljucivo sa aktiviranim Vietcong modom, znaci bez krstica).
Pogledajte ili zaigrajte na net-u ovo pa ce te mozda i promeniti misljenje o AA i OFP (ili bar videti da ima pored njih jos nesto podjednako dobro).

Mi smo u Forumu svojevremeno igrali OFP i mogu da vam kazem da je multiplayer vrhunski. Čak smo i napravili brdo coop misija kad nas se ne skupi dovoljno. U svakom slučaju nedostaju mi ti dani i jedva čekam OFP 2 . Mogu da dodam da ima brdo modova i addonova uz koje igra izgleda za dva koplja bolje.

Masni Ludak je napisao(la):
Mi smo u Forumu svojevremeno igrali OFP i mogu da vam kazem da je multiplayer vrhunski. Čak smo i napravili brdo coop misija kad nas se ne skupi dovoljno. U svakom slučaju nedostaju mi ti dani i jedva čekam OFP 2 . Mogu da dodam da ima brdo modova i addonova uz koje igra izgleda za dva koplja bolje.
...o da da, nekada nas je bilo i po 9 vs. 9 samo što su se ljudi smorili jer mp nije bas najsjajnije odradjen, s obzirom da je igra izašla davne 2001 tako i da i na novim mašinama ne funkcioniše kako treba ali ako se budete zapalili da igramo, možemo da iskombinujemo nešto :wave:

:type:

...ne bih da se hvalim ali posedujem oko 1 GB addonova, najnovije patch-eve ( trenutno je v1.96 ) 3 full moda, gomilu ispravki tipa novih i lepshih oruzija, zvuk, eksplozije i do sada najbolji dodatak : refleksija svih objekata u vodi, ko je zainteresovan mogu mu poslati screenshot-ove i kompletan spisak svih dodataka i kako se koriste...

Pozdrav
Hard Core fan
Ivan

Poslednja izmena:
Radnik je napisao(la):
:type:

...ne bih da se hvalim ali posedujem oko 1 GB addonova, najnovije patch-eve ( trenutno je v1.96 ) 3 full moda, gomilu ispravki tipa novih i lepshih oruzija, zvuk, eksplozije i do sada najbolji dodatak : refleksija svih objekata u vodi, ko je zainteresovan mogu mu poslati screenshot-ove i kompletan spisak svih dodataka i kako se koriste...

Pozdrav
Hard Core fan
Ivan

pazi, eventualno da se dogovorimo da mi narezes sve sto si naveo ( kao OFP zaludjeniku ), a da mi saljes da gledam kako je to sve dobro, to nedolazi uobzir :-devil-: :d :)

Heaven je napisao(la):
pazi, eventualno da se dogovorimo da mi narezes sve sto si naveo ( kao OFP zaludjeniku ), a da mi saljes da gledam kako je to sve dobro, to nedolazi uobzir :-devil-: :d :)
...mashinegunner 9 o'clock...mashine gunner is history...mozes da mi se javis...064/129-61-69 Ivan :wave:

Vidim ja sta sledeci vikend igramo u LAN-u :cigar:

Oh no 1 is down....2 taking command

Masni Ludak je napisao(la):
Vidim ja sta sledeci vikend igramo u LAN-u :cigar:

Oh no 1 is down....2 taking command

Koliko ja vidim vec ste igrali negde zajedno, ja samo sa ortakom cooperativ preko neta. Cool ako je neko stvarno zagrejan na mene neka racuna.

za disk cu zvati sigurno, ako ne vec sutra, pa da se nesto dogovorimo, pozdrav svima :)

Nazad
Vrh Dno