Šta je novo?

Opera + ZoneAlarm

• Začetnik teme Začetnik teme SINTER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
Dok mi je ukljucen ZoneAlarm ,Opera (i drugi brosweri) mi ne prikazuju ni jedan animirani gif.Odnosno pokazuju samo prvi frejm (slika je staticna).
Jel zna neko podesavanja u ZoneAlarmu (ili gde vec) koja bi sprecila ovaj problem?
Video sam da ima jos ljudi koji imaju slicni problem,ali nigde nisam nasao resenje...
Dakle:
Treba da

Moze li malo preciznije?
Ttrazio sam ali nigde ne mogu da nadjem Content Filter.
Pretpostavljam da bi trebao da bude negde pod firewall>internet zones security>custom.

Dobra kombinacja

Ja koristim Operu 7.54 (Java) i ZAP 4.5 .Meni je ovo strava kombinacija. Dobro radi. Nema dosadnih pop apova i sl. Moj kolga sa posla koji je sistem administrator kaze da je lose (on preferira IE 6 + Norton firewall). Sta Vi misliteo tome?????

Zashto koristish ZAP 4.5 , ta verzija je zastarela, trenutno aktuelna je verzija 5.5, a verzija 6 je u beta fazi.
Btw ZAP koristim vec godinu dana i nemam nikakvih zamerki 🙂

delacroix je napisao(la):
Zashto koristish ZAP 4.5 , ta verzija je zastarela, trenutno aktuelna je verzija 5.5, a verzija 6 je u beta fazi.
Btw ZAP koristim vec godinu dana i nemam nikakvih zamerki 🙂

ZAP mi nije legalan, nasao sam ga u jednom starom disku!

vladat1 je napisao(la):
Ja koristim Operu 7.54 (Java) i ZAP 4.5 .Meni je ovo strava kombinacija. Dobro radi. Nema dosadnih pop apova i sl. Moj kolga sa posla koji je sistem administrator kaze da je lose (on preferira IE 6 + Norton firewall). Sta Vi misliteo tome?????
ja mislim da su obe kombinacije lose! 🙂

preporucio bih Maxthon (ili Firefox) i Kerio Personal Firewall...

Ja sam na ZA + Opera 8.00 i zadnjih dve godine nisam naisao ni na jedan virus.Jos odavno sam prestao da AV drzim rezidentne.A cesto trazim razne crackove tako da pretopstavljam da me je ZA dosta puta spasio.

Nazad
Vrh Dno