Šta je novo?

opera u offfline-u?

• Začetnik teme Začetnik teme ToxiC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
kako da mi opera prikazuje stranice koje su kesirane u offline-u ?
posto kada otkacim work offline, ipak mi izbacuje prozor da li zelim da idem online ili da ostanem ofline, onda prilikom odabira ofline-a izbaci prozor da nemoze da nadje server!!!!

Ja ne razumem u cemu je problem? Meni opera radi sasvim lepo u offline. Ako neka strana ne moze da se otvori iz offline, nije opera kriva za to, ne bi moglo ni iz jednog browsera. Postoje neke strane (npr. elitesecurity forumi) koje mogu da se otvore iz offline, ali ce vas ipak pitati da li zelite da idete online zbog nekog sadrzaja koji se cesto refreshuje (baner na es - u). Kliknete na no i pritisnete stop (to bi bila zamerka sa moje strane) i strana ce se otvoriti bez banera. Ako pokusate da otvorite neku stranicu kada niste na internetu, a nije ukljuceno offline, ta strana se gubi iz kesa zato sto je opera 'updateovala' nepostojecom, sto je po meni logicno... Necete moci posle da je otvorite i kad stavite offline, jer stranica vise nece postojati. Dakle, pre nego sto probate da otvorite neku stranu obavezno proverite da li je cekirano offline i garantujem da necete imati problema!

ToxiC je napisao(la):
...onda prilikom odabira ofline-a izbaci prozor da nemoze da nadje server!!!!

Sad videh... onda nisi kliknuo na No, nego Yes, a to je pogresan odgovor :d
Klikni na no. Ako pokusa da otvori stranu i stoji prazno, pritisni stop i pojavice se, a ako ostanes na history - ju onda ta strana ne moze da ide u offline, a opera (ponavljam) nije kriva za to

Nazad
Vrh Dno