RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
U dobrom broju slucajeva mi se dogodi da, umesto da mi Opera ponudi open/save dialog box prilikom downloada nekog fajla, ona krene da ga otvara kao web stranu. Kao da sam npr. exe ili jpeg fajl otvorio u notepadu, takav je prikaz. Za sada su u pitanju .rar, .wmv, .zip (jednom), .dll (jednom) i delovi vecih fajlova (.001, .002,...).
Poslednja verzija je, 9.23, instalirana "od nule" (nije radjen upgrade starije verzije). Gledao sam po opcijama, podesio (iako je vec bilo namesteno, ali sam ga potvrdio) da mi ponudi dialog box za npr. .rar, ali se i dalje isto desava u dosta slucajeva.
Na svemocnome Guglu nadjoh da je problem do servera koji nema podesen tretman odredjenih tipova fajlova, ali mi to zvuci kao jako bzvz objasnjenje?!
Poslednja verzija je, 9.23, instalirana "od nule" (nije radjen upgrade starije verzije). Gledao sam po opcijama, podesio (iako je vec bilo namesteno, ali sam ga potvrdio) da mi ponudi dialog box za npr. .rar, ali se i dalje isto desava u dosta slucajeva.
Na svemocnome Guglu nadjoh da je problem do servera koji nema podesen tretman odredjenih tipova fajlova, ali mi to zvuci kao jako bzvz objasnjenje?!
Poslednja izmena: