Šta je novo?

Opera problem

• Začetnik teme Začetnik teme FooL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FooL

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Ovo ****** od opere mi se nesto zapucava, kada ukucam bilo koju stranicu ono stoji, kao da nije prikljucen na net a ne izbacuje gresku da nema konekcije.To tako moze da stoji danima, onda posle nekoliko gasenja programa i ponovnog pokretanja pocne da otvara kao da je sve ok.Skidao sam razne verzije od 9.50 - 9.63 i na svima isto i sad sam probao 10.0 Alpha ali i sa njom isto ******.Dok preko explorera otvara bez problema.Na mozili nisam probavao.

Poslednja izmena:
Kod mene sve lepo radi a siguran sam i kod vecine ljudi. Opera je brza od IE i Firefoxa svakako (mozda ne i stabilnija ali nije strasno) Pogledaj sta imas od firewall podesavanja - sta je sve poukljucivano, sta blokirano itd.. Mene je Opera zezala sa otvaranjem flash animacija davno i jedino resenje je bilo reinstaliranje windowsa - nikakvi registry cleanovi, podesavanja.. Ja bih, kao sto rekoh, pogledao prvo firewall i AV program.

Poslednja izmena:
Zavisi od mašine. Dosta je zahtevna, tako da kod kuće gde imam jaku mašinu radi bez problema i leti pride, dok na poslu sa realtivno krsh mašini ume da baguje i da se zaglupljuje.

I iE i Firefox su mnogo zahtevniji od nje. Sajtovi su postali puni animacija, flash sadrzaja, perl zezalica i sl. Sam browser Opera je ubedljivo "najlaksi" od sva tri. Cak i od "golog" Firefoxa - koji tako "go", bez add-onova i nije nista posebno. Na P3 masini ili nekoj P2 ubogoj nece pola modernih sajtova ni da se otvori svakako a kamoli da radi dobro.

Poslednja izmena:
Ne znam sto ali instalacijom SP3 je problem resen.Sada leti kao luda, nema nikakvih simptoma od ranije 🙂

Nazad
Vrh Dno