Šta je novo?

Opera nece da otvara slike...

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
pozdrav. Imam operu 9.64 i jednostavno nece da otvara slike na pojedinim image hosting sajtovima. Onda moram da otvorim FF da bih video sliku. Ukljuceni su i Java i javascript. Probao sam da iskljucim add blocking ali isto je. Jel ima neki poznavalac Opere da zna u cemu bi mogao biti problem?

***, može da bude svašta, daj link pa da vidimo da li otvara kod drugih.

Meni radi na operi 9.60

Poslednja izmena:
I kod mene ovaj link radi na 9.64.

OK, znaci do mene je. Do firewalla nije, probao sam i sa iskljucenim. Sta moze da bude?

Nije samo kod tebe, taj problem se javlja i kod mene na 9.64 dok na prethodnim verzijama nisam imao tih problema.

Evo ja sam upravo obrisao Operu i instalirao je ponovo i sada radi. Sada cu ponovo da instaliram jednu po jednu stvar koju imam za Operu pa cu videti u cemu je problem, mada ima samo par sitnica.

Evo posle nekog vremena, ponovo mi se javio isti problem. Znaci niti sam sta menjao niti sta. Samo od danas ponovo ne vidim slike na nekim upload sajtovima, ne kojima sam jos juce video. Znaci da Opera ima neki debeo problem sa ovim.

Пробај 10 бета, ја сам у 9.64 имао проблеме са imageshack-ом понекад, а остали су ми радили нормално.

Nazad
Vrh Dno