Šta je novo?

Opera mail

• Začetnik teme Začetnik teme Papss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Papss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
319
Kako da namestim da mi u mail klijentru Opere poruke "poblede" kada ih procitam, odnosno kada kursor stoji na njima nekoliko sekundi? To mi je pre radilo a od kada sam formatirao HD nece - svo vreme su boldirane.

Poslednja izmena:
Ok, a kako da namestim da mi se Windows Messanger ne ucitava zajedno sa Outlook-om? Skinuo sam stiklu iz Tools -> Options ali i dalje se ucitava?

Imas opciju u Messangeru Tools>Options Preferences i brckaj malo tamo...

Jel sam pomog'o, ili ti to ironicno?

Evo kako da ga totalno uklonish:

Prilozi

• WindowsMessengerREMOVE.gif
    WindowsMessengerREMOVE.gif
    80.5 KB · Pregleda: 70
Septimus, zasto toliko da se muci.Neka kuca u Start>Run msconfig, i pod Tabom start-up da skloni stiklu sa msmgs 🙂

Naravno da je bilo ironicno... 🙂

Mislim, odgovor ti je bio kao da odgovaras debilu, sto ja ipak nisam. 🙂 Prckao sam ja i tamo i u Outlook-u ali se on i dalje ucitava, a ne znam da li niste procitali ono sto sam pitao ili u cemu je problem - ucitava se SAMO kada ucitam Outlook a ne sa podizanjem Win-a.

Resio sam, Septimus mi je pomogao jer me je podsetio na Add/Remove Win components, samo sam ga tamo "odstiklirao" i vise se ne ucitava.......

Poslednja izmena:
Jos nesto sto mi niko nije odgovorio kada sam pitao. Mozda sada hoce.

Da li Operin download manager ima crash recovery?

Ili ukucas ovo u RUN i nema vise messanger-a:

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

Ili preimenuj c:/program files/messenger u "messengeroff". Ovo je najjednostavnije moguće, a šljaka savršeno.

Alo bre ljudi!
start > run > gpedit.msc > administrative templates > windows components > windows messenger > dvoklik na oba (ili samo za stavku koja se odnosi na pokretanje) ''do not allow...'' > čekirati ''enabled''

Nazad
Vrh Dno