Šta je novo?

Opera - izuzetno dosadan problem

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Evo primera: Otvorim recimo benchmark.co.yu. E sad u gornjem delu stranice dominira onaj "glavni" veliki baner. Odmah iznad njega je navigacioni bar. E sad, kad prinesem misa nekoj opciji spusti se onaj padajuci meni, ali uvek se otvori iza banera! I sta sad? Neki predlog?

P.S. Zoni necu da predjem na Maxton, bas sam se navikao na Operu :D

J Lo je napisao(la):
Evo primera: Otvorim recimo benchmark.co.yu. E sad u gornjem delu stranice dominira onaj "glavni" veliki baner. Odmah iznad njega je navigacioni bar. E sad, kad prinesem misa nekoj opciji spusti se onaj padajuci meni, ali uvek se otvori iza banera! I sta sad? Neki predlog?

P.S. Zoni necu da predjem na Maxton, bas sam se navikao na Operu :D
Uključi neki Add-blocker. Probao sam Opreu skoro i nisam mogao da se naviknem na nju pa sam je uklonio i zato ne znam da li ona u sebi ima tu opciju.

J Lo je napisao(la):
:D
I meni se isto desava, ali samo dok potpuno ne ucita stranu. Posle je OK.

Tools > Quick Preferences > Enable plug-ins. Ovo u potpunosti ubija flash, zato ne zaboravite da ga upalite pre nego što se zapitate "Koji mu je sad?!" prilikom posete nekom flash-oriented sajtu čiji je sadržaj totalno flash-addicted, a vi želite da ga vidite, pa vam je onda flash-plugin-needed, bla, bla, bla... :D

thunderchase je napisao(la):
Tools > Quick Preferences > Enable plug-ins. Ovo u potpunosti ubija flash, zato ne zaboravite da ga upalite pre nego što se zapitate "Koji mu je sad?!" prilikom posete nekom flash-oriented sajtu čiji je sadržaj totalno flash-addicted, a vi želite da ga vidite, pa vam je onda flash-plugin-needed, bla, bla, bla... :D
Radi. Nije da bas volim ovako, ali aj sad radi :) Hvala.

A ko kaze da je ovo problem samo sa Operom? Problem je uocen sa raznim browserima i razglabano je nekoliko puta o tome u benchmark sobi. Zato ZoNi, marsh iz ovog threada :d :p

Poslednja izmena:
Uglavnom problem nestaje kada se stranica otvori do kraja. Zasto i dan danas nije taj iritirajuci problem resen, pitanje za nadlezne...

Nazad
Vrh Dno