Šta je novo?

Opera, Ie & Youtube

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Imam Operu 8.5...nesto....nju ganjam odavno jer mi odgovara, mrzi me da radim upgrade... Medjutim, primetio sam da mi ne otvara korektno Youtube : u stvari - recimo na nekoj stranici je link, ali u vidu "crnog ekrana" na koji samo treba kliknuti sa "play" ...kada to uradim iz Opere - nista se ne dogodi....paste u IE : ta stranica gde je "link2 se lepo otvori, čak mi taj crni ekran da i preview klipa...i kad kliknem na play - normalno shljaka, bez seckanja ...inace, Opera mi je default browser
Varijanta II : odem na Youtube, nadjem nesto da gledam, krene ucitavanje...ucita se - krene klip, ali svako malo zastajkuje - pravi pauze....kod IE na istoj mashini to se ne desava ....hm...
Neki savet ako moze ?,)

ja sam zbog slicnih stvari instalirao novu operu, pa sada surfam sa njom a kada treba da skinem neki torent otvorim u staroj verziji opere ili u ff... znaci nemoj da radis upgrade, instaliraj odvojeno (pitace te na jednom koraku da li zelis posebnu instalaciju ili upgrade). a mislim da ces u dogledno vreme skroz preci na novu verziju opere (bolje sljaka u skoro svim segmentima).

Opera 9.22 je rešenje,što reče marcedjani,mnooogo je bolja od prethodnih verzija.Skini,instaliraj i čekaj još malo 10-ku,koja će po svemu sudeći razbiti sve ostale browser-e 🙂

Hvala momci, bili ste u pravu ...separate install nove Opere je resio stvar ! Deluje ok....za sada
Hvala jos jednom !

@M4DN355 mislio si na ovo:
Tools > preferences > advanced tab > download section > untick hide file types associated with Opera > type in 'torrent' in quick find box > edit button > change bullet to show download dialog > ok
ili ovo:
another way is to type "opera:config (about:config)" in the address bar, and turn it off in the bittorrent section/save.
hvala u svakom slucaju, nisam znao da ovo moze. napokon cu da obrisem staru verziju...

Instalirajte i najnoviji Flash player tj. plug-in za browser koji koristite.

Nazad
Vrh Dno