Šta je novo?

Opera i .mht format

• Začetnik teme Začetnik teme Delija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Jel postoji neki plugin ili bilo sta slicno da natera Operu da radi sa ovim formatom (.mht - Web Archive)?

To sam se i ja pitao. Bas velika steta.

Glupo. 🙁

Inace, WinZip otvara doticni format, ali sa gomilom neidentifikovanih (unknown.XXX) fajlova, od kojih su neki sa ekstenzijom TXT, koji su ustvari HTML fajlovi, tako da je taj format izgleda neka modifikacija ZIP formata.

Mozda je licenciran od strane MS-a, pa ga zato nema u drugim browserima.

Ja jos nisam provalio da li Opera moze da snima isto tako kao IE u jedan fajl celu stranu, ne mora mht extenzija da bude, jel ima neka fora(plugin) za to?, posto kad god hocu da snimim neku stranu moram da otvaram IE da bi je snimio u .MHT...

Ne znam kakvi su ti bazirani na IE, ti Maxton ili sta vec, ali IE je nemoguce los, kad predjes posle duzeg koriscenja Opere na njega, znaci sporiji je jedno 4, 5 puta, em sto ima otvorena vrata za napade svakavih govana sa neta, znaci bez Firewalla je "izvol'te komsija, udjite...." 😉

Ja koristim Mozillu i takodje otvaram Internet Explorer da bih stranu snimio u *.mht
Kako bih potvrdio pricu o Outlook Express-u, vec snimljenom *.mht fajlu mozete promeniti
extenziju u *.eml i tada ce ga otvarati Outlook Express i to dosta brze od IE kome treba cela vecnost da otvori poveci fajl.

Bilo bi super da ima plug-in za Mozillu koji bi snimao u *.mht ali nije neophodno jer dokumente snimam u web page complete pa ih posle konvertujem u *.pdf uz pomoc Adobe Acrobata 6.0 CE. (kod koga me jedino nervira to sto ne mogu da podesim da dokument bude na jednoj strani vec on sam napravi vise strana od jednog dokumenta tj. ako je web page ima vecu sliku od same strane on ce da je presece a na podnozju svakog dokumenta ce ubaciti path gde vam se nalazi. Kada skorolujete on skroluje stranu po stranu a ne tecno kao sto bi zeleo)

Ako zna neko kako da u navedenoj verziji Adobe Acrobata izbegnem secu dokumenta na vise strana neka pise.

Ukoliko postoji neki Hand Made plug-in za Mozillu ili Operu neka pise.

Poslednja izmena:
Moj Internet Explorer ne.........hehehe..........
U pravu si........IE ne moze, koliko i da hoce ne moze.
Istrazivaca ce pojesti moja Mozilla sa zvucima tvoje Opere u pozadini........hehe

Nazad
Vrh Dno