Šta je novo?

Opera i Facebook

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Kada pokusam da ukucam svoju mail adresu na facebook ne reaguje mi ni na jedan taster, tj slovo. U exploreru hoce. Da nije zbog verzije opere 9.26. Sve ostalo je ok!!! :wall:

Opera i FB ne idu zajedno, stavi poslednju verziju ali neces se mnogo usreciti, FB u Operi radi mnogo lose pogotovo od kada je FB presao na novi layout....
Samo zbog FB palim budjavi IE.

Poslednja izmena:
Uopšte nije tako. Fejkbuk koristim iz Opere bez ikakvih problema. Samo je potrebna verzija 9.60+.

Odakle da pocnem.....na chatu mi cesto ne stizu poruke (pa moram reload strane i onda vidim sta mi je stiglo), do skora mi chat uopste nije radio na profile strani! :trust🙁sada je ok), izgleda da su susredili tagovanje posto je to bilo komicno, jednu polovinu/cetvrtinu slike mozes da tagujes drugu ne mozes jer kako kliknes na nekog on ucita narednu sliku, ali i to je sada sredjeno. Zato se pojavio novi problem, a to je da baguje hide na home strani. Ostaje primetno sporije ucitavanje nego iz drugih browsera, takodje s vremena na vreme na kratko zabode dok ne ucita celu stranu, dosta aplikacija ne radi (dobro njih ni ne koristim to mi sestra rekla 😀) itd...

Ma, ti nešto radiš pogrešno.

P.S. Daj neku sestrinu sliku. Ili bar drugarica. 😀 Morao sam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno