Šta je novo?

Opera i download

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako da iskljucim operin download manager i da stavim npr GetRight, da cim kliknem na download link pokrene preko njega ?

..sad ce da te izsamaraju sa KORISTI SEARCH !!!!!...gledaj samo .........5 god robije si nakacio zbog /bezazlenog/ pitanja

Evo uspeo sam, vidis nije mi palo na pamet da koristim search 🙂

Kako u operi da iskljucujem opciju za torrente, jer hocu da skinem neki torrent fajl i da ga sacuva pa posle da ga otvorim u Azureusu? Koristio bih i operu za torrente ali ima daleko manje opcija od Azureusa, u stvari nema ih uopste. 🙂

Poslednja izmena:
Pa kliknes na fajl, desni klik>open with>choose program>izaberas taj Azureus i stikliras always use...

Pronasao sam pravo resenje:
tools->preferences->advanced
iskljuci opciju "Hide file types opened with Opera"
pronadji na spisku: "application/x-bittorent torrent
onda klick na Edit i izaberi "Show download dialog"
i OK

Sa poslednjom verzijom ( 8.02) Operin DL Manager radi odlicno. :banana:
Naravno da se nemoze porediti sa pravim DLM, ali postoje sajtovi na kojima se ovi ne mogu koristiti ( Rapidshare, Megaupload i sl., u free varijanti).Tu na scenu stupa Opera ( inace surfujem sa FF).
Resume odlicno radi , ne kao ranije da prekine download kao da je zavrsen. :,,:

Rapidshare i megaupload mogu da rade sa Flashgetom 😉

Inače, kako se pokazao Operin ugrađeni torrent klijent? Jel ga neko koristio?

djoni je napisao(la):
..sad ce da te izsamaraju sa KORISTI SEARCH !!!!!...gledaj samo .........5 god robije si nakacio zbog /bezazlenog/ pitanja
Ovo je ubedljivo najbolji odgovor koji sam pročitao u proteklih par meseci 😀. Šalu na stranu, ima li neki dodatak za Operu koji će da blokira reklame kao u FF (tipa adblock). Inače već duže vreme koristim FF tako da nemam bš iskustva sa Operom.
Znam već
djoni je napisao(la):
:d

ironmanbg je napisao(la):
Sa poslednjom verzijom ( 8.02) Operin DL Manager radi odlicno. :banana:
Naravno da se nemoze porediti sa pravim DLM, ali postoje sajtovi na kojima se ovi ne mogu koristiti ( Rapidshare, Megaupload i sl., u free varijanti).Tu na scenu stupa Opera ( inace surfujem sa FF).
Resume odlicno radi , ne kao ranije da prekine download kao da je zavrsen. :,,:
Ko kaze? Ja sa idom skidam i sa mega i sa rapida bez problema, jedini problem kod njih je to sto ne moze resume download ali to je do servera ne do ide!

Nazad
Vrh Dno