Šta je novo?

Opera-da se tabovi otvaraju kao u firefoxu

zeo

Cenjen
Učlanjen(a)
14.07.2009
Poena
154
ne vidim gdje je ta opcija, dakle kad kliknem open new tab, da se taj tab ne otvori, već da ostane postojeća stranica, to rjesenje mi treba

ps
neki crash mi je sa firefoxom dogodio se, zato

Tools-Preferences-Advance-Tabs , iskljucis opciju "Reuse current tab". Valjda je to sto ti treba....

To inace dobijas klikom srednjim dugmetom (tockicem) na link.

Aj da ne otvaram novu temu, jedan off... Jel nekako mogu da instaliram dve opere na jedan racunar ? Ovako kad ukljucim instalaciju on mi ponudi "Repair" i "Remove" i tako neda jos jednu instalaciju... Mozda neko zna neku caku ?

Možeš i da iskopiraš operin direktorijum u novi, i imaćeš dve različite opere (tako ja radim na ženinom kompljuteru, ona ima svoju operu, ja svoju). Ovako radi na vindovsu, a ne sećam se šta se događa kad uradiš upgrade.

Classic je najbolje resenje ali ako izbisemm bookmarks u drugoj nestace i u prvoj. Isto se desava ako prebacim direktorijum, Jedino portable je nezavistan, mada me malo nervira stalno ucitavanje necega pri ulasku i izlasku...

Classic je najbolje resenje ali ako izbisemm bookmarks u drugoj nestace i u prvoj.
nisam bas siguran da si u pravu.
prilikom instalacije (classic installerom) mozes da instaliras dve opere u dva razlicita foldera (npr program files\opera 10.00 i program files\opera 10.10)

tada ce ti se stvoriti i dva foldera (opera 10.00 i opera 10.10) u folderu c:\users\tvojusername\appdata\roaming\opera, koji su medjusobno nezavisni, i ako obrises bookmarks iz jedne verzije, u drugoj ce ti ostati netaknuti.

naravno podrazumeva se da tokom instalacije ne stikliras opciju "use the same profile for all users on this computer"

da nije mozda u tvom slucaju bio aktivan opera sync na obe verzije, pa su ti zbog toga nestali bookmarks i u drugoj verziji?

Poslednja izmena:
U pravu si, namestio sam i sve radi dobro... Hvala puno ;)

Vrh Dno