Šta je novo?

Opera Browser Bubice

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Zashto nekad u Operi kada ocu da idem na neki sajt on izbacuje neko obavestenje Couldno blablabla jednostano nemoze da se konktuje na njega.
Onda ja ugasim Operu ( kao svaki iskusni kompjuterash :d ) i pono upalim i onda neki put hoce neki put nece.
I gde da skinem plug in za Flash Get 1.65 da bi se integrisao u Operu. vec ima jedan taka plug in 1.1 ali ne radi ali kada idem u Operi na plug ins pise da je instaliran. Isto sam cuo da DAP 7.3 ima podrsku za Operu i namesti sam u njegovim Opcijama da se Integrise u Operu ali ni njega nema.
HELP PLEASE :wave:

Za DAP 7.3 presnimi fajl dapop.dll u Operin folder Plugins, i to je to. Inace, Flash Get ima neke spijunske programe u sebi pa ti ga ne preporucujem.

Flash Get ima neke spijunske programe u sebi pa ti ga ne preporucujem
Apsolutno sve preporuke za ovaj program!Jedan od najboljih ako ne i najbolji download manager!

freemind je napisao(la):
Zashto nekad u Operi kada ocu da idem na neki sajt on izbacuje neko obavestenje Couldno blablabla jednostano nemoze da se konktuje na njega.
Onda ja ugasim Operu ( kao svaki iskusni kompjuterash :d ) i pono upalim i onda neki put hoce neki put nece.

Koju verziju Opere koristis? Predji na neku noviju verziju (7.6 preview2, 8.0 beta) koja ima inline errors, to ti je kao u IE-u kad hoces da otvoris neku stranu, a on ti izbaci "page unavailable"... to ti je isto to, samo sto je u Operi implementirano tek od ovih verzija. Desava se npr kad pogresno napises adresu, nema potrebe da gasis Operu zbog toga :)

probajte i leechget

Isto se dešava ako je server u tom trenutku zauzet/nedostupan/grešan, dovoljno je da kliknete ponovo na link posle 5 sekundi. Ako prođe, znači ono gore važi, ako neće znači da je link mrtav. Kao što reče Chiv, Opera nema sopstvene ukrašene stranice, već tako obaveštava.

drpiga je napisao(la):
Apsolutno sve preporuke za ovaj program!Jedan od najboljih ako ne i najbolji download manager!

Pa znam i ja se chiudim :S: Koristim FlashGet vec poduze vreme i niko mi nije rekao da je spyware.Dobar je i DAP ali ne i bolji.Ali ono sto bi trebalo da se zna da je DAP spyware i to onaj samo takav najgori.Kada sam ga stavio na komp i pokrenu SpyBot Search&Destroy on je prijavio oko 5 spijunskih DAP fajlova sto znachi da je DAP spyware.Ali gde da skinem plug-in za FlashGet za implementaciju u Operu.

Imam josh jednu bubicu

Na benchmarku kada postavljam thread oni smajlovi i animirane cikice sdesna koje ubacujemo uopste se nepomeraju. Mislim i na Home bencha da nema nikvakve animacije da li trebam da skinem FlashPlayer sa Macromedie,

Za FlashGet prijavljuje najnoviji Microsoftov antispyware da ima spijunske module,slicno kao i spyware doctor.Microsoftov program je i dalje u beta verziji,a o spyware doctor-u ne znam puno,neki ga hvale.Oba programa prijavljuju iste spyware u FlashGetu.Inace
Lavasoft i Spybot ne nalaze nista.E sad ovo se sve izgleda svodi na pitanje poverenja.
Veoma dugo koristim FlashGet i na osnovu tog iskustva ne cini mi se da ima spyware,a
i vise imam poverenja u Lavasoft i Spybot.Takodje ljudi koji su se ozbiljnije bavili ovime ne slazu se da FlashGet ima spyware....Eto toliko o tome...

Corey i freemind: Osposobite Gif animation u opcijama. I kad ste već tu, vidite šta još ima, da posle ne pitate ovde ;) ...

Nazad
Vrh Dno