Šta je novo?

opera bookmarks pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
da li je moguce izmestiti bookmarkove u operi (kao sto moze u IE-u) tako da mi stoje na drugom disku, gde mi stoje i svi ostali bitni podatci?

Pretpostavljam da hoces da ih opera odatle i povlaci i tamo i snima kad dodas nesto novo, a to neces moci tako jednostavno da uradis. Nazalost, u opera.ini fajlu ne postoji odvojeno podesavanja za putanju do bookmarks fajla, vec samo za ceo profile folder, tako da bi takoreci morao operu da instaliras tamo, a to verovatno nije ono sto hoces...

kolko vidim iz .ini fajla nije moguce ni menjati put do profile foldera, vec samo da li ce svaki user win-a imati svoj ili ne?

ako sam nesto prevideo ispravi me

btw - bookmarks su u profile folderu?

Lucas je napisao(la):
kolko vidim iz .ini fajla nije moguce ni menjati put do profile foldera, vec samo da li ce svaki user win-a imati svoj ili ne?

ako sam nesto prevideo ispravi me

Ako si instalirao Operu tako da svaki user na kompu ima svoja podesavanja, onda je tako kao sto si ti napisao, ako pri instalaciji izaberes "all users" onda je ovako kao sto sam ja napisao
Kod:
[User Prefs]
Opera Directory=C:\Program Files\Opera\profile
Windows Storage File=C:\Program Files\Opera\profile\opera.win
Direct History File=C:\Program Files\Opera\profile\opera.dir
Global History File=C:\Program Files\Opera\profile\global.dat
Viewer History File=C:\Program Files\Opera\profile\viewers.dat
Plugin Path=C:\Program Files\Opera\Plugins;C:\Program Files\Opera\Program\Plugins
Button Set=C:\Program Files\Opera\skin\standard_skin.zip

Ako sam dobro razumeo pitanje, da ih prebacis na drugi disk,
manage bookmarks, folder sa njima/, save as na drugi disk u kompu...
Kada dodam nesto novo, samo sacuvam opet preko tog fajla.

Nazad
Vrh Dno