Šta je novo?

Opera + Benchmark thread tooltip

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Može li se nekako uključiti u Operi da kada se stavi kursor iznad
naslova teme u tooltipu prikaže početak poruke kao u IE?

Hvala unapred!

U IE se ispishe, maltene, ceo prvi post. Kod Firefox-a dosta manja kolichina texta..

Još mi ne uspeva. Da li treba da imam instalirano nešto dodatno uz Operu?
Da nisam napomenuo da mi prikazuje tooltip ali u njemu prikazuje adresu teme
npr. "Adress:http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=69294"

Poslednja izmena:
Probaj malo IZNAD teme mada podjednako funkcionise gde god stavio, ispod ili iznad teme...

Od cega zavisi ta funkcija jer je ovo jedini forum na kome postoji mogucnost da se procita pocetak nekog posta a da se ne ulazi u isti?

Od softvera za forum...

stavi kursor malo ispod gornje granichne crte ili malo iznad donje granichne crte "ccelije" u kojoj pishe naziv teme ( to je pravougaonik, poshto je forum prikazan kao tabela)

videccesh u statusnoj liniji kod Opere deo pochetka teme odmah, a u tooltip-u posle par trenutaka ( kako si vecc namestio u sistemu)

jeste da bi bilo lepshe da se to pojavi kad se postavi kursor bilo gde u toj cceliji, ali mozze i ovako🙂

pozdrav

H.U.D. je napisao(la):
stavi kursor malo ispod gornje granichne crte ili malo iznad donje granichne crte "ccelije" u kojoj pishe naziv teme ( to je pravougaonik, poshto je forum prikazan kao tabela)

videccesh u statusnoj liniji kod Opere deo pochetka teme odmah, a u tooltip-u posle par trenutaka ( kako si vecc namestio u sistemu)

jeste da bi bilo lepshe da se to pojavi kad se postavi kursor bilo gde u toj cceliji, ali mozze i ovako🙂

pozdrav

Hvala! Ovaj odgovor mi je trebao.

Nazad
Vrh Dno