Johnny B. Slavan Učlanjen(a) 26.05.2005 Poruke 2,221 Poena 380 08.03.2006 #1 Da li je moguce da je ovo tacno sto mi se sada desilo i pojavilo na ekranu? Opera 9 ne moze da salje attachment?????!!!!! Da li je to moguce, koje s.....! Ima li leka?
Da li je moguce da je ovo tacno sto mi se sada desilo i pojavilo na ekranu? Opera 9 ne moze da salje attachment?????!!!!! Da li je to moguce, koje s.....! Ima li leka?
drgrozozo Slavan Učlanjen(a) 04.06.2005 Poruke 88 Poena 310 08.03.2006 #2 opera 9 je beta/eksperimentalna verzija pa su moguci svakojaki bagovi. ja koristim 9 tp2 i nemam takve probleme. ova tema spada u softver a ne u mreze
opera 9 je beta/eksperimentalna verzija pa su moguci svakojaki bagovi. ja koristim 9 tp2 i nemam takve probleme. ova tema spada u softver a ne u mreze
P Panta M Guest 08.03.2006 #3 drgrozozo je napisao(la): ova tema spada u softver a ne u mreze Kliknite za proširenje... Izvini ali Opera spada i u jedno i u drugo zavisi sa kog ugla gledas. Sto se tice verzije Opere najbolje je pratiti zvanicni sajt i kada se bude pojavila zvanicna 9-ka skinuti je. Inace koristim 8.52.
drgrozozo je napisao(la): ova tema spada u softver a ne u mreze Kliknite za proširenje... Izvini ali Opera spada i u jedno i u drugo zavisi sa kog ugla gledas. Sto se tice verzije Opere najbolje je pratiti zvanicni sajt i kada se bude pojavila zvanicna 9-ka skinuti je. Inace koristim 8.52.
drgrozozo Slavan Učlanjen(a) 04.06.2005 Poruke 88 Poena 310 08.03.2006 #4 GEOM je napisao(la): Izvini ali Opera spada i u jedno i u drugo zavisi sa kog ugla gledas. Kliknite za proširenje... iz kog god ugla da gledas automobil ne spada u autoputeve.
GEOM je napisao(la): Izvini ali Opera spada i u jedno i u drugo zavisi sa kog ugla gledas. Kliknite za proširenje... iz kog god ugla da gledas automobil ne spada u autoputeve.
OP OP Johnny B. Slavan Učlanjen(a) 26.05.2005 Poruke 2,221 Poena 380 08.03.2006 #5 A dobro, drr.... u pravu si, ali sam se toliko iznervirao da mi je trebalo bilo sta da procitam da saznam o cemu je rec.
A dobro, drr.... u pravu si, ali sam se toliko iznervirao da mi je trebalo bilo sta da procitam da saznam o cemu je rec.