Šta je novo?

Opera 9.64 uzasno iritirajuc flash problem

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
dakle, iako operu koristim bukvalno od kako koristim i internet, razmishljam se da je zbog ovog shita koji mi se deshava deinstaliram -

memory usage ide u visinu, sve dok ne krene da mi guta 200.000K i onda postaje beskorisna (imam 2Gb ram-a)

dakle - kad god uchita bilo shta shto je flash, dal youtube video, pa posle toga neke flash sajtove ili aplikacije, ili chak i AJAX sajtove i dinamcihke strane malo kompleksnije - ona krene da se puni, dok ne dodje do tih 200.000 i onda postaje beskorisna, i moram da je ubijem u task manager-u.

ne znam kako ovo, uvek mi je do sad od kako je koristim bila na default podeshavanjima, eventualno povecam cache za strane, ali ovako nikad nije bilo.

note - pre 5 dana sam udario nov XP, dakle nije ni do registrija, niti do prenatrpane Opera instalacije ili samog kesha - problem je isti.

vidim po netu da se zale ljudi za iste stvari, ali reshenja nema.

na fejsbuku ne mogu da otvorim bukvalno da pregledam notifications, grupe, i jedan samo josh profil - i crash.

pitanje - kako da olaksham operu ? kako da ne guta tolko flash-a, a da je ubaguje, sobizrom da je po defaultu ochigledno tolko falichna da q*tzu ne valja ?

dajem mogucem reshenju 24 sata, i onda prelazim na FF ... sramota za opera developere da mi 9.50 radi kao sat, a da mi 9.64 baguje kao nezdrava ... a da se zadovoljavam starim verzijama necu, ako cu da konstantno koristim jedan browser. da necu mozda da ih chekam da se smiluju da naprave kvalitetnu verziju tamo oko 11ice, pa da svaku usput probam, da bih normalno koristio ? e pa necu.

Džaba pi.zdiš, vratićeš se opet na Operu. Ako se to ne dešava baš svima, traži grešku kod sebe. A da u principu Opera je.be ale, to stoji.

Nazad
Vrh Dno