Šta je novo?

Opera 9.24 + Gmail = problem

• Začetnik teme Začetnik teme djpaan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
695
Naime, svaki put akda zelim da pristupim gmail accountu, upita me za sifru i krene beskonacno da se loguje. Ne otvori mi nikad stranicu, pritom, ne pise Loading... Updatevao sam Operu na 9.24 verziju, ocistio cache, ali i dalje ne mogu da pristupim mailu.
Bug, ja nesto gresim ili nesto sasvim deseto?

Poz, A

Ne znam, meni radi ok na 9.24. Možda podešavanje firewalla za novu verziju?

Meni se nesto slicno desilo, pa sam problem resio ponovnim instaliranjem ( sa jednom od starijih verzija ).
Inace i ja imam zadnju verziju Opere i sve radi ok.

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo sa starijim verzijama od 8.20 a i pre mi radi sve ok

Jednostavno - ne mirišu se 🙂 i kad radi,radi šuntavo - čas dobro,čas loše...probaj kad si na Log strani F12>Edit Site Preferences>Network>Mask as Firefox ili Identify as Firefox (tako nekako)...

:trust: nije mi jasno kako nece da radi, jer je prilikom kreiranja gmail naloga u operi potrebno uneti samo Ime i prezime, username i password, a ostale parametre opera sama podesi. Ubedljivo najbrze podesavanje naloga.

E sad, zasto tebi ne radi.

1. Da li si ukljucio pop pristup gmail nalogu (logujes se preko webmaila, pa settings pa tamo ima enable pop pristup, bez toga nece nikako)
2. Firewall?

PS: Koristim operu godinama i njen mail klijet i nikad, ali nikad ni jedan problem (ukljucujuci i gmail)

Poslednja izmena:
bigboy, da nije mozda u pitanju problem sa webmailom? 😉

ne pomaze nista. ali ja jesam stari 8.20 pregazio sa novim upravo iz ovog razloga... Koristio sam istu aplikaciju i nalog od pocetka rada gmaila i do sada nije zezao...
@bigboy ali ja ne mogu uopste da otvorim svoj nalog!

Nazad
Vrh Dno