ZoNi je napisao(la):i dalje nema ad-block 🙁
eh... onda ce mi i dalje biti No.3 😀chivitli je napisao(la):Nece ni imati ad-block.
ahaaha... ne, kad bi to stavili, bili bi odlicno 2. mesto 😉 tek ako bi poceli da koriste Trident (IE) engine, *mozda* bi mogli da budu No.1 :banana:RazbojNick je napisao(la):Sa' ce to da stave, kako bi ti bili br. 1 😀
ZoNi je napisao(la):eh... onda ce mi i dalje biti No.3 😀
urospo je napisao(la):a nikako mi nije jasno sto ne ubace to
imas opciju Download All ako instaliras dodatak OperaGet. u tom zipu imas i uputstvo za instalaciju, a ovaj plugin radi sa: Flashget, Free Download Manager, ReGet, NetAnts, HiDownload, Mass Downloader, Net Transport, GetRightigor1840 je napisao(la):Operu ne volim jer nema Flashget All.
Postoji plug-in za Flashget ali radi samo za pojedinacne linkove.
Ne prelazi mi se na GetRight 🙂 Pre cu ostati na FireFoxu gde imam pomenutu opciju.
ZoNi je napisao(la):ahaaha... ne, kad bi to stavili, bili bi odlicno 2. mesto 😉 tek ako bi poceli da koriste Trident (IE) engine, *mozda* bi mogli da budu No.1 :banana:
izvoleo sam se 😛kUdtiHaEX je napisao(la):Izvoli se informisati koliko su Gecko i Operin engine napredniji od Tridenta.
meni radi i na 8.5 i na 9.0The pocetnik je napisao(la):OperaGet ne radi sa operom 8.5 i ovom 9-tkom, kaze da je ini pravljen za druge verzije opere.
Ovo vec nece da radi. U listi plug-inova ne pokazuje nista.operic je napisao(la):^ dok si ti brisao, ja sam pisao 🙂
sto se tice OperaGet-a, njegov og.dll moze da se kopira u Opera\program i u Opera\program\plugins pa onda u Operi da se u tools-preferences-advanced-downloads za odredjene extenzije (npr zip rar exe) podesi da ih prosledjuje OperaGet Pluginu, tako da se automatski startuje download manager
Ja se slažem... Sad je najnovija "fora" da, kao, layout strane pomoću tabela prave samo duduci i amateri, a pravi profesionalci koriste čist CSS. Nevolja je to što one strane koje prave "duduci" izgledaju skoro isto u svim browserima, dočim ove koje prave "hardcore profesionalci" po pravilu izgledaju dobro samo u jednom, ako uopšte izgledaju dobro i u jednom browseru (u stvari, još gore, dešava se da različite podverzije istog browsera renderuju CSS na različit način, pa ne samo da morate imati određeni browser nego i određeni build da bi sve izgledalo kako valja).ZoNi je napisao(la):hm... ja mislim da mi je logika bas dobra: ja hocu da sve strane na Netu vidim onako kako su zamisljene da izgledaju... a za sada, to je jedino moguce pomocu Tridenta... i to je to, sto se tice mojih zahteva... boli me uvo za neke nove standarde, koje Trident ne podrzava, i koji se mogu naci na 0.01% aktuelnih sajtova...
Polako ulazimo u teški off-topic i izvinjavam se zbog toga, ali ovo uopšte nije tačno. Stavi sledeći kod u HTML stranu:Marvin je napisao(la):Evo za primer tag <marquee>. To postoji samo u IE i postpuni je *****izam staviti to na svoj sajt. Ali MS pise standarde.
<HTML>
<BODY>
<MARQUEE>VolEm Marque</MARQUEE>
</BODY>
</HTML>
chek, hoccesh da kazzesh da je prikaz stranica na IE-engine-based browser-ima takav zbog nadmoccnosti engine-a, a ne zbog gomile .dll ova sa common rutinama koje "popravljaju" kod stranice ( koji "vredni" programeri istih nisu uradili kako treba) i koji , btw, zauzimaju najvecci procenat prostora u "omanjoj" instalaciji OE 6 od cirka 60-tak MB???ZoNi je napisao(la):hm... ja mislim da mi je logika bas dobra: ja hocu da sve strane na Netu vidim onako kako su zamisljene da izgledaju... a za sada, to je jedino moguce pomocu Tridenta...
..............i Beta je bila bolja od VHS, pa joj to nista nije pomoglo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari