Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel ima jos neko ovakav problem naime kada je otvorena duze od 15 minuta pocinje da glavi znaci nece da otvori nov prozor 20 sekundi joj treba da otvori neki tab ili link znaci samo se zamrzne pa mora da se odmrzne a nije mnogo hladno u sobi
Nijedan, ali bas nijedan problem sa Operom nisam imao od kada je koristim. Najverovatnije je problem na nekom drugom mestu, nisam cuo da se ljudi zale na ovaj program. Memorija, konekcija? Proveri sta sve radis u pozadini.
Ako nemoze da otvori dvadeseti tab u nizu onda ne bi trebao da se cudis.
ma nije 20. tab vec i jedan kada ima nece da ga podinge po pola minuta. ne bi trebalo da je negde drugo problem jer je sa 7.20 radilo sve u redu i sa ostalim browserima
i ja sam imao istih problema sa operom-a 7.xx
i onda sam skinuo operu 7.02 sa javom Sun Java Runtime Environment version 1.4 i sve radi profi
probaj pa javi cheers
Skinuo sam i ja onaj Sun - ov plugin[JRE] i nema nikakve razlike. Sada mi javlja da je java enabled ali sve radi kao i pre - nema to nikakve veze. Jesi li skinuo onaj Java web start - koja je to glupost...
Sta da ti kazem, vrati se na 7.20 i uzivaj u dobrom surfovanju. Sacekaj neku zavrsenu verziju.