Šta je novo?

Opera 7.23 i hotmail/ptt servis problem...

Učlanjen(a)
15.07.2000
Poena
630
Pomenute stvari nikako da mi prorade sa Operom .. 🙁

Kupio sam vreme kod PTT-a i nikako nisam mogao da produzim vreme na njihovom site-u u Operi 6.00, pa sam skinuo 7.23, ali opet nishta...

Samo mi prikazuje koliko sam vremena potroshio, a kada kliknem na produzenje pretplate ili bilo shta drugo, opet me vrati na ekran za unoshenje lozinke i usera i tako u krug ....

Posle sam primetio da mi ni hotmail odbija login zbog "ugashenih cookie-a" iako su oni ukljuceni i podesheni na prihvatanje svih zivih bez
pitanja...

BTW: Koristim Operu 7.23 i javu (koji sam dobio sa Operom 6.0) na win98se bez IE-a i ikakvog firewall-a

Koji im je djavo?

POZ

Pa ti uplacuj vreme preko IE-a.
A surfuj normalno preko Opere ako ti je stalo.

Inace , PTT najverovatnije ne zna optimizovanje strana za ostale browsere

perhaelo je napisao(la):

Shto se tice PTT-a radije cu da idem kod ortaka da produzujem pretplatu nego da vracam IE u sistem (iscupao sam ga sa 98lite-om), ali shta je hotmail-u (valjda bi ovo trebalo da radi), probao sam i sve mogucnosti predstavljanja Opere kao Opera ili IE, Mozilla itd.)

POZ

perhaelo je napisao(la):

Zanimljivo da ja sa Operom radim sve što njemu ne uspeva ali na Veratu. Ovo naravno nije preporuka za Verat. Do zla boga se teško dobija.

ja ljudi stvarno ne znam sta da vam kazem.
Ja sam sa Operom najsrecniji. Doduse i Mozilla je tu ali nekako vec godinama koristim OPeru [ sa pauzama ] i nemam problema.

perhaelo je napisao(la):
ja ljudi stvarno ne znam sta da vam kazem.
Ja sam sa Operom najsrecniji. Doduse i Mozilla je tu ali nekako vec godinama koristim OPeru [ sa pauzama ] i nemam problema.
Delim tvoje mišljenje. Ali pazi ovde je problem u tome što je čovek toliko zavoleo Operu da je dezinstalirao IE što mu sada pravi problem. Ako bi to bio jedini problem i ja bih deinstalirao IE. Plašim se da je time narušio ceo OS jer je IE sa svojih 50 MB duboko inkorporiran u ceo windows i da njegovo uklanjanje zbog toga nije preporučljivo.

Heh! E to ti je mentalitet , pa Opera savrseno koegzistira sa IE-om . Cak i da je do te mere Ie iznerviao korisnika nema potrebe da ga ljudi brisu sa nekim 3rd party programima. Scorpio ... reinstaliraj Win i instaliraj Operu [ili bilo koji drugi program] a 98lite baci u reku.

Inace , pre nego sto neko odluci da modifikuje citav Win Os neka prvo razmisli koliko on problema pravi i ako su mu svi delovi tu.

eee da, Skorpo..... 98se je po nekom mom iskustvu uzasan OS.....ME se takmici sa njim u broju restartovanja koje sam ja prinudno morao da izvrsim zbog kojekakvih brljotina.

perhaelo je napisao(la):
Heh! E to ti je mentalitet , pa Opera savrseno koegzistira sa IE-om . Cak i da je do te mere Ie iznerviao korisnika nema potrebe da ga ljudi brisu sa nekim 3rd party programima. Scorpio ... reinstaliraj Win i instaliraj Operu [ili bilo koji drugi program] a 98lite baci u reku.

Inace , pre nego sto neko odluci da modifikuje citav Win Os neka prvo razmisli koliko on problema pravi i ako su mu svi delovi tu.

Nisam u startu obrisao Ie shto me nervira, vec zato shto je sistem daleko brzi bez njega, manje je zauzece memorije (a ja je imam 64MB) i generalno samo smeta 🙂

E sad, sa 98lite-om radim vec vishe od 3 god., do sada nisam imao nekih problema shto se tice nekompatibilnosti i slicnih stvari sem kada se u shell integrishe explorer iz 95-ice, imao sam u vishe navrata i cisto instaliran 98se, ali on nishta narocito nije doprineo stabilnosti, samo je bio sporiji...
(BTW: koristim chubby verziju 98-ce)

Sa ovako podeshenim sistemom nikada nisam imao problema sve dok hotmail nije dobio novu verziju (pre nekih par meseci), a mozda i sada uzrok nije (nedostatak) IE, vec neshto shto sam prevideo type;

Ima li drugih predloga, poshto me mrzi da instaliram 98-cu samo zbog ovoga :cuss:

poz

Nazad
Vrh Dno