Šta je novo?

Opera 7.03 i Flash Get 1.4

darkoto

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
609
Da li zna neko sta treba da se uradi da bi proradio drag and drop aplikacije u DropZone?
Tj. da li je to uopste moguce?

\

To i jeste sustina problema.
Prevucem link do dropzone, ali mi se pojavi krug sa crtom.
U IE-u radi normalno.

Probaj sa novijim verzijama Opera 7.23 i Flashget 1.5

Postoji vrlo kratak plugin za operu, sa kojim to sljaka kako treba, samo skokni flashgetov home sajt.

Oziris je napisao(la):
Postoji vrlo kratak plugin za operu, sa kojim to sljaka kako treba, samo skokni flashgetov home sajt.
Instalirao sam plug-in ali ne radi statična grafika. Radi video, zip, mp3.
Preko special/plug-ins vidi se lista fajlova koji su podržani. Zašto nisu podržani JPG? Ovako je nekompletno.

Preko file typs u pref ti mozes da podesis bilo koji tip, ali jpg ti treba da bude vezan za operu inace neces videti sve na stranama.

Oziris je napisao(la):
Preko file typs u pref ti mozes da podesis bilo koji tip, ali jpg ti treba da bude vezan za operu inace neces videti sve na stranama.
U file types nema .jpg. Postoji opcija new i tu sad postoji ceo prozor podešavanja. Šta tu treba da bude čekirano i upisano da bi radilo drag & drop jpg u drop zone Flash get. Da li sam dobro razumeo da treba da se podesi da jpg bude default application za jpg. Znači li to i da će sve jpg sa hard diska da otvara opera? Ako je to uslov, to mi je neprihvatljivo.
Pozdrav.

Ne nece ti otvarati sve jpg ove sa diska opera, vec ce flesh get da ti otvara (downloaduje) i delove htm koda, treba da odcekiras opciju da ti sakriva fajlove za koje je opera zaduzena.
Ali kao sto rekoh, ne zvuci mi to dobro, i ne znam sta ce ti dodatni akcelerator za jpg fajlove, za tako nesto najobicni transfer iz oper ce da zavrsi posao.

Vrh Dno