Šta je novo?

Opera 7.0 Final

...hmm kad odem na download daje mi samo verziju 6.05

Re: Re: Re: Opera 7.0 Final

Alexandar je napisao(la):

Kod mene ne rade svi ti serial brojevi za beta verzije?
pokusao da unesem sve i svasta i nista kao ime i firmu :(

Re: Re: Re: Re: Opera 7.0 Final

Heechee je napisao(la):
Kod mene ne rade svi ti serial brojevi za beta verzije?
pokusao da unesem sve i svasta i nista kao ime i firmu :(

Ja sam ga instalirao preko beta verzije koja je bila registrovana tim kljucem i meni radi.

silvereye je napisao(la):
:) :) :) The best browser just got better

MOzda, znam da je nekada imao NEZGODAN history...MOrao si da pazish kako i kada klikcesh na stranice u history.

Da ne filozofiramo mnogo, kako pod Operom 7 vidite konkretno ovu stranicu na kojoj se nalazimo ??? Potpuno isto kao u IE ili malo "cudno" i "drugacije" ?

Ako je ovaj drugi slucaj, znaci da se i dalje inate i nece da prihvate IE standard i onda mogu da se slikaju ! :( :mad:

Djaba ime sve prednosti i vrline...

Ako su tu jedinu manu korigovali, onda je IE kralj mrtav i ziveo Opera kralj ! :)

pazi mozda i postoje razlike u prikazivanju stranice izmedju IE i Opere, ali ja ih ne primecujem.U svakom slucaju, sa verzijom sedam, one su male i na granici cepidlacenja.SAmo znam da mi je opera manje zahtevna od IE kad na primer otvorim 7-8 prozora odjednom.

Koristim Operu 6.0 build 1010 od kako se pojavila - i koristim je za
svakodnevni surfing. Iako postoji izvestan procenat sajtova koje sa
Operom (ovom starom) nije moguce otvoriti smatram da je ona za
celu klasu ispred IE i NC. Jednostavno, alat koji se najcesce koristi

Uh

Bas je ruzna:(, ostajem pri 6.05

A da malo prestanete da se prepirete koji je najbolji? Ostavite slobodu izbora ljudima...

Re: Uh

BokiPK je napisao(la):
Bas je ruzna:(, ostajem pri 6.05

Ima dosta poboljsanja na 6.0x seriju. Po meni najvece je ugradjivanje jos mouse gestures komandi i nova hotlist paleta. Sta cete vise !?!? :)

A sto je ruzna... I meni je BILA, samo sam zamenio skin: File/ Preferences/ Browser Look/ Choose i samo vratis na stari operin izgled i vuk sit i ovce na broju :)

poz opera rulez

Re: Re: Uh

BodyRemover je napisao(la):
...A sto je ruzna... I meni je BILA, samo sam zamenio skin: File/ Preferences/ Browser Look/ Choose i samo vratis na stari operin izgled i vuk sit i ovce na broju :)

To sam prvo uradio. I ubih se da vratim statusnu liniju gore. Satic jos nisam, ne mogu da ga nadjem:(
Btw, ok prikazuje forum i glavnu stranicu.

sve ucitava brze od IE, opera 7 je bolja od IE 6 i to dosta ko nije probao nezna sta prica.

Ja imam operu ali na Linuxu....tamo radi odlicno. Na Windows platformi i dalje drzim IE i ne nameravam da ga menjam..,)

Jel probao neko doticnu na www.wrc.com pa da pogleda neki video? Nema sanse, Mozilla radi OK.

ZoNi je napisao(la):
valjda: za dve klase iza IE, a za klasu ipo ispred Netscape-a? Zar ne?
Pa jesi li ti probao nesto osim IE ???
To ti je najsporiji program od ova 3 i jos ponekad i stane pri ucitavanju, pa onda moreas "reload" i tako se mucis ceo dan. Operu nisam probao, a IE ne koristim bas zbog navedenih razloga.
Inace od opere i netscapea, koji je brzi, sa kojim ima manje problema i koji je zahtevniji ???

ZoNi je napisao(la):
valjda: za dve klase iza IE, a za klasu ipo ispred Netscape-a? Zar ne?
Pa jesi li ti probao nesto osim IE ???
To ti je najsporiji program od ova 3 i jos ponekad i stane pri ucitavanju, pa onda moras "reload" i tako se mucis ceo dan. Operu nisam probao, a IE ne koristim bas zbog navedenih razloga.
Inace od opere i netscapea, koji je brzi, sa kojim ima manje problema i koji je zahtevniji ???

Napravise glupost sa verzijom 7. Pola stvari koje sam koristio u 6.05 nema.
Primeri 1.progres bar nemoze da ide gore i da bude u adres baru.
2.u download prozoru nemogu da iskopiram link ako hocu da ga skidam sa drugim download menagerom.
3.image placeholder nemoze da se iskljuci a mene strasno nerviraju prozori u kojima pise image.

Sve u svemu sminka i to ne narocito dobra ostajem na 6.05.

meni radi odlicno...definitivno najbolji browser....cheers

Vrh Dno