Šta je novo?

Opera 7.0 Beta 2

Re: Re: Opera 7.0 Beta 2

Aargh je napisao(la):
Izgleda da je razlika izmedju bete 1 i bete 2 u tome da za ovu drugu postoji nekoliko skinova na zvanicnom sajtu. BTW ja sam betu 2 serijskim brojem registrovao i bilo je OK, kad nakon dva-tri dana ona se opet startuje sa banerom, kako je ovo moguce?

Stavi lepo neki firewall i pogledaj preko kojih portova Opera salje podatke o sebi i onda blokiraj onda taj port.

Re: Re: Re: Opera 7.0 Beta 2

Matthias je napisao(la):
Stavi lepo neki firewall i pogledaj preko kojih portova Opera salje podatke o sebi i onda blokiraj onda taj port.

Dobra ideja, odmah cu da probam

Re: Re: Re: Opera 7.0 Beta 2

Matthias je napisao(la):

Ali sada mi opera ne radi. Kada joj blokiram izlaz nemogu nista sa njom da radim, a u zahtevu koji dobijam od firewall ne pise nista cudno, vec kao i za svaki program koji pristupa internetu.
Vidim da ovo nece biti lako za podesavanje.

Pa ne znam sto si se toliko primio.
Kao sto rece covek, BETA... ctp;
Cekaj malo da izadje final, a onda valjda nece biti tih bubica, a do tada uzivaj...
Ja sam okacio link cisto ako nekog zanima da vidi sta nam donosi nova verzija da proba...
:wave;

Ljudi, probajte da surfujete sa IE i sa Operom, narocito kroz ovaj nas forum da vidite ociglednu razliku i vecu brzinu ucitavanja stranica u korist Opere 7. Inace sam doskoro bio zagrizen da koristim samo IE (ili neke derivate NetCaptor itd.).
Probajte Operu 7 i bicete, nadam se, prijatno iznenadjeni.
Pozdrav i Srecna Nova Godina svima unapred

Opera forever!!!

Ne postoji varijanta gde je IE bolji od Opere osim u DOM podrsci ali sa ver.7 Opere i to je reseno. ;)
Trenutno koristim 6.05 Operu dok ne izadje ver.7 final koja vec sad u beta fazi pokazuje da ce biti vanserijski browser.
Koga interesuje malo vise o tome neka poseti http://my.opera.com/forums/
cheers

Ja Operu koristim kao jedini browser još od verzije 3.60 koja je bila munja a u saradnji sa netsonicom 2.5 bezgrešno je keširala sve stranice.Pre toga sam koristio netscape počev od trojke do 4.73. IE mi je uvek bio beskonačno spor. Svojevremeno sam štopericom testirao u windows xp-u brzinu učitavanja benchmark sajta sa ie 6.0 i operom 5.0 Tada je ta opera bila preko 50% brža. Mislim da je glavni problem opere slabo keširanje i ako to poprave teško da će nešto biti od IE. Isto je i sa ovim betama. Još uvek koriste cacshe4.

Ljudi, ja sam okacio link ako neko zeli da proba, a vi raspalili u raspravu IE vs Opera. Ma dobri su i jedan i drugi (svaki za po nesto), a ukusi su razliciti :)

ZoNi je napisao(la):
bice, bice... em je IE najbolji browser, em je monopol M$a cudo jedno :p

Mozzila je najbolja, probali ste 1.3b verziju?

Nazad
Vrh Dno