Šta je novo?

OpenSky ?

• Začetnik teme Začetnik teme bakee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakee

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
609
Registrovao sam se na njihovom sajtu napravio novi username i pass !
I posle toga probam da se konektujem na :
sdr.eutelsat.net/servlets/satlogin
I dobijem poruku : USER NOT ACTIVE , Your account is not active. Contact your Service Provider.
Kome treba da se obratim , zemaljskom provajderu (Sezam) ili njima (Opensky) ?
Dali se moze koristiti odjednom vise programa koji koriste skystar2 ? (znaci Dvb viewer,fazzt i opensky)

Nevezano za ovo skroz sam zaboravio da sam XP instalirao na Fat32 !
I to dosad nije bilo problema ali kad se otpakuje dvd od 4 i kusur gb , dolazi do limita fat-a 32 !
Znaci ima li resenja sem reinstalacije ?

Isti sam problem i ja imao pa cu ti reci samo da -moras- da kontaktiras podrsku Europe online-a da bi ti aktivirali Fast Surf, gospoda iz sat trakta ovo naravno ne pominju kupcima pa i dolazi do ovakvih problema.Ja sam cekao dva dana da sve bude aktivirano posto su ovi iz podrske "malo" spori.Za TV programe nece moci 😉 mozes fast surf i file fetch u isto vreme ali nikako npr dvb viewer jer on promeni frekvenciju, plus sto na eutelsatu kolko ja znam imas (samo?) turske kanale sto sumnjam da te interesuje 😉 (pretpostavljam da ne pomisljas da okreces antenu na drugi satelit posto bi propustio fajlove ?).Sto se tiche fat-a ako me pamcenje dobro sluzi mozes da konvertujes particiju u ntfs iz programa Partition Magic (cuo sam da su ih kupili ovi iz nortona 🙁 ako uspes da nadjes stariju ver 8 koju je jos pravio powerquest uzmi to, ja licno ne podnosim norton pa i sumnjam da ce nesto dobro doneti ovom (nekad?) odlicnom programu).Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Hvala lepo na iscrpnom odgovoru !
Mail je poslat EON-u , a za odgovor cemo videti !
Konverziju iz fat-a u ntfs sam resio tako da sam drugi disk (80g) ispraznio i formatirao (sa PM7) i ujedno i konvertirao !

Ajde pa javi sta si uradio 😉 (sva setovanja za FS ces imati kad se ulogujes na sdr.eutel.... ) Btw mogao si da convertujes i bez formata, ali dobro verovatno si imao razloge za format 😉

Evo vec su danas ukljucili !
IE radi ali probao sam getright i 3-4 servera , i svugde javlja da je "server busy" !
Ukucao sam iste proxy adrese kao u IE !

bakee je napisao(la):
Evo vec su danas ukljucili !
IE radi ali probao sam getright i 3-4 servera , i svugde javlja da je "server busy" !
Ukucao sam iste proxy adrese kao u IE !

Kod mene u flash getu (iz nekog cudnog razloga ista setovanja ne rade u leech get-u)
mora da se ubaci za ftp onaj .113 (socks) ip, a za http download mora .103 ip.... negde mora negde ne da se stavi login koji je obicno na istoj strani gde i podesavanja za proxy 😉 u praksi se pokazalo da 90% programa nece uopste da radi ako uneses login.Nego cisto da ti kazem da -moras- da se ULOGUJES na sdr... -pre- pocetka koriscenja samog fast surfa, bez toga ne radi 😉

uskoro ce EON prestati sa radom pa da vam ne bude kasno ne palcajte im pretplatu za 12 meseci unapred

Poslednja izmena od urednika:
TurboSat40 je napisao(la):
jer uskoro ce EON prestati sa radom pa da vam ne bude kasno ne palcajte im pretplatu za 12 meseci unapred

EON da prestane sa radom, a ovi provajderi su zamena pretpostavljam ? 😀😀😀😀😀

TurboSat40 je napisao(la):
uskoro ce EON prestati sa radom pa da vam ne bude kasno ne palcajte im pretplatu za 12 meseci unapred
Odakle njemu ovakva ideja...Cccc.....

Vidi ti i driver uzeo makaze u ruke.
Mislim stvarno pogledajte im forum i sve će vam biti jasno.

bakee je napisao(la):
Hvala lepo na iscrpnom odgovoru !
Mail je poslat EON-u , a za odgovor cemo videti !
Konverziju iz fat-a u ntfs sam resio tako da sam drugi disk (80g) ispraznio i formatirao (sa PM7) i ujedno i konvertirao !
u obicnom XP-ovom command prompt-u kucas:

convert c: /fs:ntfs

a zatim restartujes komp...

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Nazad
Vrh Dno