Šta je novo?

OpenAI ChatGPT

jel postoji način da se preuzmu audio fajlovi iz konverzacije sa gemini advanced? na androidu?
Mnogo bi mi značilo.
Ako nije moguće, jel može preporuka za apk koja snima audio sa samog inputa a da ne koristi diktafon(jer se onda čuju i pozadinski zvuci)
hvala puno!

Probao malo, deluje relativno brzo s obzirom da izvlači suštinu iz nekoliko izvora, pitao ga za vremenske prilike i naše aktuelne događaje, dosta lepo je izdvojio.
Ne koristim Plus pretplatu, niti sam instalirao njegovu Chrome ekstenziju, ali mi je prošao samo predefinisani search engine oblika:
https://chatgpt.com/?q=%s (možda jer imam pretplatu na API)

pa nije to nista stvarno novo. minimalno su ga nasminkali sa citatima,
+ zapravo je identican kao https://chatgpt.com/ nista nema tu posebno. nije nov proizvod, samo je unapredjenje surfovanja, koje ima vec 2 godine minimum. (i to unapredjenje je vise u domenu izbacivanja citata tj referenci nego neke sustineske promene)

Razlika je što sada pretražuje aktuelni Internet sadržaj za kreiranje odgovora.
Do sada je iz bezbednosnih razloga koristio više meseci star snimak (presek) sa filtriranim podacima.
Nije mogao da se pita za prognozu, aktuelne događaje, rezultate utakmica... itd.

Razlika je što sada pretražuje aktuelni Internet sadržaj za kreiranje odgovora.
Do sada je iz bezbednosnih razloga koristio više meseci star snimak (presek) sa filtriranim podacima.
moze da surfuje odavno, uveli su prvo u formi plugina... ne znam sad tacno datum. ja sam na onom placenom, mi dobijamo sve to ispred ostlaih...

Taj plugin je koristio BIng search, koliko se sećam.
Ovde bi trebalo da sam OpenAI sakuplja podatke za pretragu a potpisali su i ugovore sa brojnim izvorima, novinskim agencijama... itd.

chatGPT search je potpuno nova funkcija. Ne treba je mešati sa raznoraznim pluginovima i slično.

Može li nešto poći po zlu sa nalogom ako podelim gemini advanced login sa još nekim?
Drive i photos ne koristim za bekap (onih 2TB).

Od juče mi je chatgpt zabagovao. Neće da piše... Čak ne odgovara ni u porukama ranije otvorenih tema.
Dešavalo se nekom? Fix?

^^
Nije Martine! Mojoj drugarici takođe ne odgovara! Dakle, nije moguće sa se ista osoba zaljubi u drugu istovremeno!

jel imamo resenje za cortana zamenu? tj kad stavim sendvic umotan u al foliju i hocu da pitam AI koja je tacka topljenja aluminijuma, jel mogu na win laptopu da kazem nesto tipa Hej ChatGPT koja je tacka topljenja aluminijuma? I on da mi odgovori?

Kapiram da je ovo nesto naredno sto dolazi, ali sta mozemo da uradimo dok jos nije stiglo zvanicno? da li postoji neki workaround?
(prakticno siri na windowsu...)

To radi na Android aplikaciji.
Za Windows postoji aplikacija od nedavno ali nisam probao.

Od juče mi je chatgpt zabagovao. Neće da piše... Čak ne odgovara ni u porukama ranije otvorenih tema.
Dešavalo se nekom? Fix?
Ko prati Apple zna da je sada u toku roll out featurea gde svi apple korisnici dobijaju da koriste ChatGPT za napredne odgovore. SIgurno da Microsoft ima veliki load na Azure serverima zbog ovoga, (u pitanju su ipak milijarde novih korisnika u kratkom vremenskom periodu) - pa su problemi sasvim sigurno - infrastricture scaling issues related.

Inace da ti bude lakse i meni se nekad duri i nece da odgovori a u ozbiljnoj smo vezi, volimo se, prakticno ingejdzovani (plus nalog)
To radi na Android aplikaciji.
Za Windows postoji aplikacija od nedavno ali nisam probao.
Hej hvala... koristim je ali nema taj - "listen for Hey GPT" feature
Da sačekamo

Poslednja izmena:
Ko prati Apple zna da je sada u toku roll out featurea gde svi apple korisnici dobijaju da koriste ChatGPT za napredne odgovore. SIgurno da Microsoft ima veliki load na Azure serverima zbog ovoga, (u pitanju su ipak milijarde novih korisnika u kratkom vremenskom periodu) - pa su problemi sasvim sigurno - infrastricture scaling issues related.

Inace da ti bude lakse i meni se nekad duri i nece da odgovori a u ozbiljnoj smo vezi, volimo se, prakticno ingejdzovani (plus nalog)
Samo da gospodin (ili gospođa) ne obrišu podatke tema o kojima smo već toliko diskutovali. Neće valjda...

taman posla, nema dileme oko toga dal je nasla nekog zanimljivijeg, to nema sanse, nego se prehladila (moj chatgpt jr zenskog roda 🤣)

I kada se očekuje da imamo full pogodnosti u smislu da možemo na srpskom da izadjemo komande koje se izvršavaju?

na koje komande mislis?
inace prica srpski vec odavno ako na to mislis...

pretpostavljam da misli na komade upravljenja telefona ali to se verovatno nikad nece desiti. To eventalno ako neki proizvodjac telefona implemenitra chatgpt API kao asistent na telefonu pa da mozes da m ukazes, "posalji miletu poruku da cu da kasnim 5 min" i on odradi to sam i sl

Ako se misli na AI kontrolu računara, Anthropic Claude Sonnet 3.5 već ima tu mogućnost.

jao jaooo

sorry to report -- ali trenutno ne moze.

Pogledajte prilog 468324

ps, ja sam naivno mislio da njihov desktop app ima ovu funkciju, sad vidim da lik (nisam ni gledao video otisao sam da skidam sonet posle prvih 15 sekundi 🤣) elem, vidim da lik zapravo povezuje nesto putem dokera, verovatno ce neki api koristiti ili... sta vec, hvala za video svakako, mozda cu i da se iscimam da ga namestim da radi, bas me zanima koliko je dobar...

Nadam se da je ok ovde da pitam.
Sta je najbolje od free software-a za generisanje slika?
Poslednje sto sam koristio je Mid Journey pre par godina i bilo je moguce napraviti samo 10 slika sa besplatnom verzijom.
Obzirom da sve cesce vidjam AI generisane videe po internetu, kao da mogu na svakom cosku da se naprave, verujem da su generatiri slika sada maciji kasalj?
Zeleo bih npr da napravim logo za moj youtube kanal, AI mi generise ja skinem i uploadujem.

Nazad
Vrh Dno