Šta je novo?

'Open in new window' iz outlooka

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Zanima me kako da nateram Outlook Express da mi linkove koje dobijem mailom, otvara u novom prozoru?
Konkretno zbog bench-a. Puno vremena izgubim kopirajuci sve te adrese, ovako bi samo kluknuo par puta i voila, svi threadovi koje pretim su tu...

postoji li mozda resenje u vidu nekog drugog programa?

Zao mi je tolko ste platili :D
Salim se i mene to zanima jer je ovako smor kad stigde vise od tri nortifikacije ali mislim da nemoze da se sredi iz OE :(

Meni fino to radi u netscape-u 7.0
desni klik pa open in new window :)

Probaj da prvo digneš novi prozor IE-a, a zatim klikni na link u Outlooku, pošto ovaj linkove diže na poslednjem aktivnom prozoru browsera. Nije baš ono što si teo, ali će te poštedeti kopiranja adresa.

Pozdrav

ma nece - probao... mnogo je cudan ovaj outlook, cas radi ovako, cas onako...
Cnaci probao sam da otrim novi prozor, i on mi opet link otvara u starom, a kad sam probao da nateram taj novi prozor da ucitava nesto konacno se otvorio novi prozor u kome je poceo da se ucitava link...

Probaj da drzis SHIFT i onda kliknes, bez problema, bar kod mene, radi tako iz ICQa, winzipa...

DusaN je napisao(la):
Probaj da drzis SHIFT i onda kliknes, bez problema, bar kod mene, radi tako iz ICQa, winzipa...

Kulira SHIFT FX

nego jeli, mozda to ima veze sa verzijom Outlook-a...

Koju verziju imas? Moja je - 5.50.4133.2400

Evo sada sam probao na poslu i radi bez problema, verzija 5.00.2314.1300.

E da, u pitanju je OE na NT4 masini.

Pozdrav.

Takodje radi i iz OE 6.00.2800.1106 (xpsp1.020828-1920) pod WinXP SP1.

Mozda tebi SHIFT ne radi:D

Pozdrav

... zasto ja uvek izvucem neku bagovitu verziju Windowsa...
Dobro, ajde ako ima neko da mi nareze najnoviji IE...

A shift mi radi PROVERENO :) (provereno+shift)

Pokusaj u samom exploreru pod options da otcekiras "reuse windows" ili slicnu opciju.

stojkov je napisao(la):
Pokusaj u samom exploreru pod options da otcekiras "reuse windows" ili slicnu opciju.

Skinuo sam najnoviji Internet Explorer sa neta - microsoft.com, i skinuo i service pack za njega... i OPET NE RADI,
inace probao sam i da odcekiram tu opciju - reuse windows when opening shortcuts, ali OPET ne radi...

Mislim? U cemu je problem?!

Nazad
Vrh Dno