Šta je novo?

Open in a New Window

Dadoaprile

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2006
Poena
304
Zdravo, od sinoc pocelo da mi se desava da mi uzasno sporo otvara kad kliknem Open in a New Window. Treba mu 15-20 sekundi da otvori. Koristim Mozillu, nisam nista onstalirala ovih dana. Do sinoc sve bilo normalno. Ima li neko resenje, molim vas!!! Ovo uzasno nervira.:mad:

jesi li u medjuvremenu ukljucila neku firefox ekstenziju koju do sad nisi koristila?

Na kraju krajeva iskljuci ih sve pa vidi da li se desava isto.

Kada odem na Tools-addons-extensions tu imam samo: Colorful Tabs 3.9.1, Fast video Download 3.0.8, Forecastfox 0.9.9 i Java Quick Starter 1.0. Najsvezije sto sam instalirala je ovaj Fast download i to mozda pre 2-3 nedelje, a do sinoc je sve normalno radilo. Znaci sta? Da za svaki extension odem na Disable? Izvini, ne razumem se uopste.

Pa da, iskljucis sve te ekstenzije, stavis na disable na svaku koja je ukljucena, mozda je neka od njih sinoc pokupila najnoviji update koji smeta pri otvaranju novih prozora. Ako nakon toga Firefox proradi kako treba ukljucujes jednu po jednu dok ne provalis koji addon pravi problem. Pod uslovom da se to desava zbog addon-a na prvom mestu.

U, odlicno! Iskljucila sam sve i sad normalno radi. Sad cu polako jednu po jednu da ukljucujem pa da vidim. Hvala, drugar:)

Koci ovaj Fast video download! Njega sam ponovo iskljucila, ustvari mogu i da ga deinstaliram. Ali. primetila sam i da mi Mozilla nekako brze radi pre nego sto sam ponovo ukljucila Java Starter. Kakva je to ekstenzija? Cemu sluzi? Je l' moze sve normalno da radi i bez nje? Mislim, ako mi ne treba da iskljucim i nju?

Poslednja izmena:
Nema na cemu :)

Java Quick Starter je izgleda addon koji ubrzava startovanje Java appleta tako da ako to ti nije bitno (a ne vidim zasto bi bilo bitno) mozes slobodno da ga iskljucis.

Za video download znam da postoji DownloadHelper addon (postoje i mnogi drugi ali znam da ovaj fino radi ostale nisam koristio). Poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno