Šta je novo?

Open-ear slušalice

free011

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2017
Poena
80
Pozdrav,

Posto ne volim da imam nesto u uhu, a i zelim da sam svestan okoline trebaju mi Open-ear slusalice.

Prvo su mi privukle paznju Huawei FreeClip 2 gde su odlicne recenzije, ali im je cena visoka rekao bih i opravdano, ali posto mi svi ti senzori i opcije nisu potrebni gledao sam i dosta povoljniju varijantu Philips TAQ2000BK/00.

Jel ima neko iskustva i sa nekim drugim, da je kvalitet izrade solidan, da su udobne, da se ne rasklimaju isl, zvuk mi nije preterano bitan.

Zdravo,

Ja koristim JBL Soundgear Sense. Standardan dizajn slušalica za u uvo mi je bio nepraktičan i problematičan. Iako su neke bile i extra kvalitetne i dobrog zvuka jednostavno stalno je postojao neki, manji ili veći, problem udobnosti u uvetu.
Onda sam pre 8-9 meseci nabavio JBL Soundgear Sense i svi problemi rešeni. Dobro stoje na uvetu, nema više nelagodnosti tokom nošenja a i dobar je zvuk.
Iz razgovora sa okolinom dobio sam potvrdu da zvuk ne izlaz. Mada kada sam testirao da neko drugi nosi slušalice i sam proverim primetio sam, kada je jačina skoro na maksimumu, da se primeti neki zvuk van, ali baš baš minimalno, tako da se slobodno može i zanemariti.

Hvala na preporuku, zapravo takav oblik slusalica mi i vise odgovara, fizicki vece ali bih rekao da stabilnije se drze.

Što se tiče stabilnosti odlične su... 😀
Uz slušalice se dobija i držač koji se koristi da se oko zadnje polovine vrata "spoje" slušalice i tako budu još stabilnije.
Dodatak je čisto mehamički, nema bilo kakve elektronike i nekog povezivanja leve i desne slušalice.
Meni je dodatno odgovarao takav dodatak, navika od nekih ranijih Samsung BT slušalica, ali ga gotovo i ne koristim koliko dobro slušalice stoje.
To je moje iskustvo ali sam shvatio da koliko je ljudi duplo više je ušiju i da je baš tačno da se svi razlikuju, i ono što odgovara nekima drugima je totlno nekomforno i neupotrebljivo... 🙂

Odlican za mene, pri cemu ja ne obracam paznju toliko na kvaltitet zvuk.
Cak i kada idem trotoarom a pored je buka od auta ne pojacavam skroz do kraja, kada bih pojacao skroz do kraja culo bi se odlicno, ali meni je prihvatljivo da svuk sa strane unosi šum, ali da mi slusalice nisu preglasne i ne vriste na uvo.

Meni je bitnija udobnost, a ove se skoro i ne osete.

Ja bih ih preporucio svakakome, kome treba ovo sto i meni, udobnost, da nije direktno u uhu, i da se cuje okruzenje.

Nazad
Vrh Dno