Šta je novo?

Open-ear slušalice

free011

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2017
Poena
80
Pozdrav,

Posto ne volim da imam nesto u uhu, a i zelim da sam svestan okoline trebaju mi Open-ear slusalice.

Prvo su mi privukle paznju Huawei FreeClip 2 gde su odlicne recenzije, ali im je cena visoka rekao bih i opravdano, ali posto mi svi ti senzori i opcije nisu potrebni gledao sam i dosta povoljniju varijantu Philips TAQ2000BK/00.

Jel ima neko iskustva i sa nekim drugim, da je kvalitet izrade solidan, da su udobne, da se ne rasklimaju isl, zvuk mi nije preterano bitan.

Zdravo,

Ja koristim JBL Soundgear Sense. Standardan dizajn slušalica za u uvo mi je bio nepraktičan i problematičan. Iako su neke bile i extra kvalitetne i dobrog zvuka jednostavno stalno je postojao neki, manji ili veći, problem udobnosti u uvetu.
Onda sam pre 8-9 meseci nabavio JBL Soundgear Sense i svi problemi rešeni. Dobro stoje na uvetu, nema više nelagodnosti tokom nošenja a i dobar je zvuk.
Iz razgovora sa okolinom dobio sam potvrdu da zvuk ne izlaz. Mada kada sam testirao da neko drugi nosi slušalice i sam proverim primetio sam, kada je jačina skoro na maksimumu, da se primeti neki zvuk van, ali baš baš minimalno, tako da se slobodno može i zanemariti.

Hvala na preporuku, zapravo takav oblik slusalica mi i vise odgovara, fizicki vece ali bih rekao da stabilnije se drze.

Što se tiče stabilnosti odlične su... 😀
Uz slušalice se dobija i držač koji se koristi da se oko zadnje polovine vrata "spoje" slušalice i tako budu još stabilnije.
Dodatak je čisto mehamički, nema bilo kakve elektronike i nekog povezivanja leve i desne slušalice.
Meni je dodatno odgovarao takav dodatak, navika od nekih ranijih Samsung BT slušalica, ali ga gotovo i ne koristim koliko dobro slušalice stoje.
To je moje iskustvo ali sam shvatio da koliko je ljudi duplo više je ušiju i da je baš tačno da se svi razlikuju, i ono što odgovara nekima drugima je totlno nekomforno i neupotrebljivo... 🙂

Nazad
Vrh Dno