Šta je novo?

Opaka Treelema™

Tiosav

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Logitech G5,Saitek Cyborg,Razer DeathAdder 3G-koliko su im cene slicne ,toliko su oni razliciti....razmisljao sam i o Logiju G9 ali je preskup(itsvet kaze 56jura - vise je kao 60 pa jace)to je 20tak jura vise gorenavedenih misonja i o mx1100 ali ipak ne.Zanima me kako lezi deathadder u ruci u odnosu na G5/mx518 i kakav mu je klik,najvise mrzim onaj jeftini kineski zvuk....Cyborg mi je najzanimljiviji po izgledu ali mi izgleda nije preterano robustan-izgleda mi kao skuplji a4tech sugavog klika,mozda gresim-ko ga ima neka me ispravi slobodno...Imam 50+-10 jura na raspolaganju,drugari sta da uzmem????pozzzzzzzzzzz

Logi sam probao i mis je zaista dobar u svakom pogledu ako izuzmemo malo jacu cenu kod nas... klik je pozeljno dobar. Sto se tice Saiteka, ako je makar slican mehanizam kao na ovom mom [jer nisam probao Cyborg] obidji ga, upravo je takav kakvim si ga predvideo, bar na mom modelu, a rekao bih i na ostalim Saitek modelima pa bi bilo najbolje da pre kupovine tog modela probas istog negde, znam da je u firmi koja je uvoznik Saiteka to moglo.

Imam G5 vec 2 godine ako ne i vise i imam "mixed feelings" za ovaj mis. Trebalo mi je bukvalno godinu dana da se naviknem na njega :). A i sada kad sam navikao nisam odusevljen kad je u pitanju ergonomnost. Mozda jednostavno meni ne lezi ko zna... Drzim ga i dalje jer misonja radi za sve pare ali kad bi izasla zicna varijanta mx1000 ne bih se previse razmisljao ;).

Dosta su ovde ljudi hvalili deathaddera sad kad bih ja kupovao probao bih njega.

Poslednja izmena:
od navedenog G5(logitech je po meni uvek br1 izbor) e sad ja bih dodao i MX revolution koji i sam koristim i prosto je uneo novu dimenziju u moju svakodnevnu upotrebu racunara covek treba da proba to parce savrsenstvo iz logitecha definitivno moj savet ali jedini problem je ako si levoruk jer je mis striktno za desnjake......moja preporuka MXrevolution

Poslednja izmena:
Uzeo bih ja G5 ali me nervira to sto je apsolutno isti kao i MX518 i MX510 i verovatno jos neki u nizu klonova-nisam ga jos ni uzeo a vec me smara svojom pojavom,verujem da je super ali ne znam ,deathadder mi je jednostavan i lep -jednostavno lep:d,samo me plasi da nije mnogo nizak tj. tanak...,a microsoft sidewinder sam zboravio i da pogledam-aaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!

Imam deathadder-a

Mis ima odlican klik, i nije nizak, naprotiv, meni je cak malo visi jer imam manju saku. Vidi na webu, mislim da je oko 45mm. Za igre je odlican, ja, covek u godinama uzivam u pucacinama, jer je jako precizan, i mnogo bolje prolazim nego sa starim logi rx1000, a probao sam i A4 705fs, ma ,ko nebo i zemlja. Tj, koliko para toliko muzike. Juce sam u megastore el... gledao logi G3, nizi je od addera i laksi, cena je tu negde, mozda treba i njega uzeti u obzir? U svakom slucaju, sa adderom neces pogresiti.

Ovako,upravo se vratih iz grada tj. kupovine izmedju ostalog-probao Mx1100,MX revolutions fenomenalno leze u ruci ali cudno su teski bar meni(kao da je jedan deo misa tezi od drugog-verovatno zbog baterije (Revolutions dosta tezi od mx1100)),deathadder lep tih al meni isuvise nizak -imam poprilicne lopate-mis je manje-vise indentican A4tech x-738k koji koristim duze vreme pa znam da mi ne bi odgovarao,Cyborg sam samo video i mnogo je manji nego sto sam mislio pa sam odustao....Onda sam probao logi G9 koji iako izgleda manji od vecine probanih mi je bas legao narocito sa Fat maskom i tegovima unutar tako da je on postao moj:d LJudi hvala na savetima i komentarima kad ga otpakujem i probam javljam utiske....pozzzzzzzzz

Vrh Dno