Šta je novo?

opa sta sad

tesla

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2005
Poena
310
Sta da radim sa ghostom.tj sta se desava do pre 6 meseci je ok radio pravio backup image ali sad vise nece hteo bih da napravim image a onda kvrcccccccccccc:S: :S: :S: na kompovima.Inace pravim sa sata diska NA JEDNOM KOMPU, a na drugom sa (ata) harda dizem sistem,dok je drugi hard (sata) ali mi sluzi sa pisanje i brisanje i takodje imam sistemku paticuju ali ne dizem sistem sa njega:crash: :crash: :crash: :crash:

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    44.8 KB · Pregleda: 73
  • Capture_2.jpg
    Capture_2.jpg
    39.7 KB · Pregleda: 69
Nisi bas najjasnije objasnio problem, ili ja nisam razumeo ...
Cini mi se da si pokusao da Image jedne particije snimis na drugu koja je manja od one sa koje si pravio Image. To uglavnom ne uspeva i koliko se secam javlja upravo takve poruke.

kvrcccccc

Nisi bas najjasnije objasnio problem, ili ja nisam razumeo ...
Cini mi se da si pokusao da Image jedne particije snimis na drugu koja je manja od one sa koje si pravio Image. To uglavnom ne uspeva i koliko se secam javlja upravo takve poruke.

MA NIJE MANJA nego nece da mi napravi image prijavljuje gresku,sitemska particija je 7 gb, a druga slobodna je 80 gb,a i nece sa jednog sata harda njegovu sistemsk.particiju napravi image na drugom ata hardu:wave: :wave: :wave: :wave:

Nazad
Vrh Dno