ZoNi je napisao(la):gledano po NEkvalitetu zavrsne obrade, mislim da se ne isplati! cuo sam da se sklapaju delom u Turskoj(!), a delom kod nas(!!!)... ne znam da li je to istina...
ZoNi je napisao(la):Najgori? Ma, opasna je borba izmedju Onyx-a, Beko-a i Northstar-a...
Moj Onix... Moj Beko... Moj Northstar...
Sve moj do moga :eye:![]()
Mica je napisao(la):...
A pitanje je dali i ko kod nas zasluzuje bolji kvalitet od Onyx - a, koji i nije tako los, koliko su losi oni koji pljuju po svemu domacem.
Misko je napisao(la):...
Sto volis da pises nesto u sta se ne razumes.
Zavrsio sam srednju audio/video smer i 3/4 ortaka su mi tv-serviseri, a nekolicina je radila u Onyx-u. Kod jedne serije tasteri na masci TV-a nisu mogli da dohvate prekidace na sasiji, pa su ovi gurali ispresavijene papirice da bi to otklonili ..... da ne nabrajam dalje bisere .... od kojih se neki granice sa sf.
1. "za nas ovde"??? a sta je to dobro "za nas ovde"??? da li je TV Beko dobar za Nemce? (ovo pitam zato sto je Beko trebao da kupi vecinski udeo u Grundigu, koji je bankrotirao...)Mica je napisao(la):1. Beku stvarno nista ne fali, pogotovo za nas ovde.
2. zato sto je u Turskoj (koja ima veci standard i od nekih clanica EU)
Mica je napisao(la):Sa druge strane, ja im zaista zelim da urade nesto jer je sramota da mi nemamo bilo kakav svoj TV.
ZoNi je napisao(la):...
1. "za nas ovde"??? a sta je to dobro "za nas ovde"??? da li je TV Beko dobar za Nemce? (ovo pitam zato sto je Beko trebao da kupi vecinski udeo u Grundigu, koji je bankrotirao...)
2. Turska NEMA veci standard ni od jedne clanice EU!!! (mislim da se to odnosi cak i na buducih 10 clanica iz istocne i juzne Evrope!)
PS. A da li je neko bas siguran da je Onyx nasa marka???
Ashley je napisao(la):Glede tog Beko TV-a......................... Sto se tice Micinog smatranja na temu da mi ne zasluzujemo bolje od Beko kvaliteta, verovatno nam je tako kako nam je zahvaljujuci tome sto u ovoj zemlji i dalje ima puno ljudi koji razmisljaju na ovaj nacin. .............................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari