Šta je novo?

Ono što je dobro ne menjaj !!!

zava1974

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ispoštovao sam sve predloge i sugestije pre otprilike godinu dana(za konfu iz siga) i nisam našao ama baš nikakvu zamerku!Svaka čast svima koji su mi pomogli i veliko HVALA!!!....LM....ova konf. ide kod burazera ,) a meni opet trebaju vaši predlozi.....što sam više čitao bio sam još nesigurniji....šta da menjam u ovoj konf. koja mi se čini OK.....a ne bih baš da bude ista kao prošla.....nešto sam i uštedeo €€€ !

3500 Venice S939......mislim da je to OK
Abit AN8 Ultra...bitna mi je tišina...chipset=pasivan cooler.....ili DFI neki...hmmm
7800GT...pojma nemam od kog proizvodjača???
HDD WD 320Gb 8Mb
Kingmax HardCore....ovu iz siga???
Napajanje što kvalitetnije( W ??? ) i neko ok kućište tipa ovoga što sad imam...

Najlepše hvala svima !!!! Pozz :wave:

Pa ne znam....ako se budem nategao...ove ploče bi trebalo normalno da rade sa tri modula....ili da uzmem jedan od 1024 i jedan od 512.....

Уѕми два исте величине да би их користио у "дуал чанел" моду :d

Aiiii.....ljudi kako sam se skucaoo...ceela konfa tek za mesec,možda dva.......ubi me burazer u pojam(dao za učešće 20%....oko 3000€)...kaže,malo sačekaj za taj komp...a ja se tako primio,uff...
U svakom slučaju hvala vam svima na predlozima,ako nešto bude pre,pišem.Za sada moram malo da se ohladim...:D

Pozdrav ljudi!
Sve je sredjeno što se novca tiče....zadnjih dana sam izgubio vid pored kompa guglajući i evo šta sam sastavio za otprilike 40 sati koje sam proveo na benchu i ostalim forumima:

Ploca: ASUS A8N32-SLI/DL S-939 nForce4 SLI X16 A64X2/64FX
Procesor: AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core (S-939) BOX
Memorija: DDR 512MB KINGMAX HARD CORE PC4000/500 CL3 .......komada 2 !!!
Graficka: HIS (Excalibur) VGA PCI-E 256MB GDDR3 ATI Radeon X1600XT IceQ Turbo, DVI, TV-out, 128bit
Napajanje: ATX Enermax EG485AX-VHB(W) SFMA (480W)
HDD: WESTERN DIGITAL CAVIAR 320GB/WD3200JD/7200rpm/8MB/8.9ms/S-ATA2 !!!
UPS : UPS Mustek 1000VA/600W/AVR/RS232-UPS
Optika: DVD+-R/W PIONEER DVR-110D BLACK 16X Dual Layer
Kućište: CM Stacker STC-T01

Najverovatnije da će to biti to....razmišljao sam definitivno o 2 Seagate od po 160 Gb S-ATA2 da ih stavim u raid,grafička mi nije toliko bitna jer se ne igram baš često ali mi je najbitniji 2D pa mi ne treba jača....za sada.Ploča mi je nekako vrh i ima pasivno hladjenje,UPS znam da nije APC ali ni sa ovim(Mustek-om) ni sa bilo kojim drugim nisam primetio nikakve probleme(Komšija radi na neki serverima na kojima je prikačeno 18 komada 800VA Mustek) i sve radi OK zadnjih 2,5 god.Ovakav zaključak sam izvukao iz vaših postova......ne bih da menjam gotovo ništa osim eventualno memorije....e to nisam uspeo da zaključim pa sam stavio ovu koju već imam....ne znam koja bi išla na ASUS-a,a da bude naj,najviše 200€......mislim da je ostalo OK....Šta vi mislite???:eyebrows:

HVALA
Pozz :wave:

Poslednja izmena:
Hvala svima...konfa je u sigu....javljam za par dana performanse kad uzmem bolji kuler za proc....ako neko ima ideju za neki tih kuler nek da savet....ja sam razmišljao o TT Sonic tower-u, al' ga nema nigde trenutno.
pozz

Uzeo si ipak x1600 pro !
Kako sljaka, posto i ja imam istu grafu !
Jesi mu dao po OC-u ?
Jei igrao koju novu igru ?
Ja samo NFS, na mojoj konfi i sve na 1024*768 radi u Full-u , ni jednom nije secnulo !
Poz

Nisam još uvek probao mogućnosti računara,inače kartica nije neki overkloker....mada je 2D prikaz fenomenalan.I ja imam NFSMW i u toj igrici radi za nijansu bolje od 6600GT,dva detalja sam smanjio ali je zato slika neuporedivo bolja na X1600 Pro....čim uhvatim malo vremena malo ću da ocnem sve pa ću napisati...Pozz

Masina ti je odlicna :),posebno CPU!
Da te lepo sluzi:)

Poslednja izmena:
Hvala najlepše...pa da bog da,da imamo svi!!!
Pozz:wave:

P.S. Ako vas nešto zanima ili imate neke test programe za dual core bacite pa da probamo....samo da uzmem neki dobar kuler(predlog dobrodošao)

Pravo da ti kažem i ja sam razmišljao o Big Typhoon-u....ne znam samo ima li neke velike razlike izmedju njega i Sonic Tower-a u radu.....

Vrh Dno