ZA ONE KOJI VOZE NA TASTATURI - OBAVESTENJE:
Veceras sam u razgovoru sa Manicicem saznao da ima da se kupe u TC Piramidi veoma povoljno NOVI Logitech volani
1.Logitech Wingman bez ForceFeedbacka(FF nije neophodan za ETCC,meni cak smeta) 2600din(37Eur),prepoznacete ga po crno-zutoj boji
2.Logitech Wingman sa ForceFeedbackom 3990 dindzi(57evra),prepoznacete ga po crno-crvenoj boji
Ovaj volan koristi vecina vozaca koji voze nasu Ligu,nije vrh ali je sasvim OK,a za te pare je savrsen.
Mozete videti da sam u gornjim postovima primetio da je Manicic napredovao za 1-2sec,ja sam mislio da je zbog novog setupa ali izgleda da je volan poceo da se isplacuje.I to na A1 Ringu koji inace nije zahtevan po pitaju volana,sledeca trka Imola je MNOGO zahtevnija jer ima mnogo vise krivina i sikana,da ne pricam Silverston,Barselona...Inace veceras je Manicic postavio u Imoli vreme
od 1.59.600 sto ga dovodi u sam vrh.Ubedjen sam da je za barem 2secunde zasluzan volan,ako ne i vise na Imoli,a o uzitku voznje da ne pricam.
Dakle kome finansije dozvoljavaju neka kontaktira Maniciva da ga uputi na tu prodavnicu,ja sam ucinio SVE da vas ubedim da VREDI TIH PARA,i da se 100% NECETE POKAJATI.
Ako vas nesto vise zanima pitajte ovde bice vam odgovoreno u najkracem roku