Šta je novo?

Online voznja, anyone ?

SirOliver je napisao(la):
Drapin zaspo, moracu sutra da ga ujurim :)
Nisam, ali ima namere ASAP ! :)

Ovako na brzaka: link za RH je http://www.sportplanet.com/emac/f19902/download2003.html

Mislim da nije neophodan expansion pack, ali ako mozes toliko da skidas nije lose. Sve je u paketu, nema nikakvih posebnih automobila. Linkovi vode na cini mi se FilePlanet, gde samo moras da se registrujes.
Imas tamo i link za Tantra staze.

Ovo sa F1rst-om mi stvarno nije jasno...da nemas neki firewall ? Ja upotrebljavam XP-ov ali se secam da mi je pravio probleme kad sam nesto eksperimentisao sa onim koji nadziru i izlazni saobracaj. F1rst dosta komunicira u oba pravca, ne samo kad su voznje u toku nego uvek, vec od samog pokretanja.

Mozda da potrazis nesto na njihovom forumu, ili cak da postavis pitanje ako ne nadjes neko resenje: http://www.no-brakes.com/forum/index.php

Poslednja izmena:
Imam Keryo ali ga iskljucim. Imam i XPov ali je sa njim radio normalno. Probacu sad da ga iskljucim. A jel imas ti mozda onu zakrpu za Blastera? Mozda ga ona nesto je**va?

Problem je resen instalacijom nekog malog fiksa za win. Pitao u main sobi i oni mi rekli. Okacicu ovde ako nekome zatreba.

Prilozi

• winpos3.zip
    1.9 KB · Pregleda: 47
Koristim priliku da se izvinim sinocnoj ekipi Ferrari za pretrpljeni dusevni bol kod sudara koje sam nocas izazvao prilikom treninga. :beer:
Jednostavno lag me ubija. Jednog trenutka sam na 50m od vas a sledeceg vec sudar. Moram da ujurim neku vezu za ISDN posto je zabava nevidjena ali bez prave konekcije ispada mucenje. Trebali bi da ponovimo sto pre. Treba razmisliti o prelasko na napredniji nivo, mislim bez svih pomoci jer je tako realnije i do izrazaja dolazi i tehnika voznje a ne samo uvezbanost. Takodje predlazem da sto pre se svi opskrbimo CTDP sezonom posto je vizuealna razlika drasticna a i fizika je realnija i laksa. Ja nudim da narezem ko ne moze da stigne da downlouduje.

Sas bio si dobar,a otpozadi cak i odlican :D :D :D mada sam par puta bio :wall: :wall:
Meni ste lagovali ti i Drapin(malo manje),dok sa Markom sam se klao 4-5 krugova i bilo je skoro savrseno.Ja zam za da se proba CTDP sezona ako je stvarno tako dobra kao sto kazete,ali ce mi jako tesko biti da vozim bez nekih pomoci,a ponajvise TC(mislim da M<arko nema volan,tako da na tastauri nece moci da bekne bez TC-a).Mislim da je najbolje da se ti i Drapin malo uvezbate da vozite sa pomocima,pa da se onda dogovorimo da postepeno ukidamo helpove od najmnje bitnih do najbitnijih.I vezbajte malo vise pre odlaska na F1Rst,videli ste kolikomoze da se napreduje,ti si poboljsavao vreme iz kruga u krug.Inace ja sam se Markom klao samo tako,uspeo sam da napravim vreme 1.26.2xx imam osecaj da mogu 1.25.700-800 ali mora da me ukenja posto nisam konstantan.

Ajmo da pocnemo sa dogovorom za ponovno djiranje,jel ste za,evo ja cu da budem kordinator :D

TC i treba da ostane posto je on i realan. Problem je kad koristish steering help jer on dodaje grip. Onome ko koristi volan ume prilicno da smeta steering help i odmah je outsajder zbog losijeg prijanjanja. Nisam siguran da li je sinoc bila uklj. opcija all cars equal zato sto mi se cini da ste u ferrariju bili malo favorizovani pogotovo u odnosu na drapina. Sto se tice vezbe u pravu si ali tome practice sluzi. Ipak nemamo svi vremena da vezbamo pre odlaska na f1rst. Kad budes hteo da ti nesto rezem javi se ostavicu ti mob na PM.

JA koristim Logitech volan i nije mi smetao steering help,MArko rece da je ukljucio all cars equal.A sto se tice vezbanja stvarno je glupo da vezbamo na F1Rstu i trosimo internet vreme,bolje to isto vreme za practise odvozas solo kuci(i baz lagovanja),i onda se nakacis na F1RST.Naravno opet bi imali zagrejavanje par krugova u practiseu,ili mozda jos bolje da stavimo kvalifikacije 4.5 krugova pa da nam to bude ujedno i vezba i qual.
P.S Jel hocete opet veceras da djiramo

da,ne zaboravi da sam ja pre ferrarija klao u Renou...hahahaha....

Stvarno,odusevljen sam borbom sa Calibrom....stvarno jedno 5-6 krugova svake trke,vozimo jedan drugome "na braniku".....A drapin je stvarno puno napredovao,ma prace nas on :)

Ljudi, dajte link za skidanje 2003RH!!! Onaj drapinov ne radi, tj. nije to link za skidanje a na FilePlanetu nema tako nesto?!? Pomagajte...

Ljudi, dajte link za skidanje 2003RH!!! Onaj drapinov ne radi, tj. nije to link za skidanje a na FilePlanetu nema tako nesto?!? Pomagajte...
URL http://pub.xferoc5.fileplanet.com/^96961856/sportplanet/emac/0146new/2003/f19902/2003RH_expansionpack_4_F1C99-02_v1.3.zip

Evo ja sam skinuo sa ovog linka. Probaj radi li jos uvek. I ja sam primetio da ti modovi jako brzo nestaju sa servera. Ubio sam se dok sam nasao link za CTDP.

Odgovorite jel vozimo veceras,ja sam za

mogli bismo

Nema Drapina ceo dan,brinem se za njega, :D :D :D
Ajde onda opet u 22h

@soko: trazi mi lozinku iako sam se registrovao na FilePlanetu, ali nece da prodje, pa ne mogu da ga skinem??? Neki predlog?

www.hsw.hu javlja mi link error kad kliknem na seazon 2003. A hoce da skida neke druge!?! E to je preciznost, kao kad pogodis muvu u jajca bokserskom rukavicom!
Izgleda da je jedino resenje opet za Bgd, pa cimanje soko-la.

www.hsw.hu javlja mi link error kad kliknem na seazon 2003. A hoce da skida neke druge!?! E to je preciznost, kao kad pogodis muvu u jajca bokserskom rukavicom!
Izgleda da je jedino resenje opet za Bgd, pa cimanje soko-la.

Ma sad sam probao "peske" sve po propisu i moze da se skida sve samo nema "precica" nikakvih. Onaj link koji sam dao je OK, ali je sajt izgleda zasticen od spoljnij linkovanja i treba da se ide od home page-a. Znaci ides na http://www.emacf1.com/ pa u padajucim menijim gore levo ides Download/2003/EA F1 '99-'02. Kad ti otvori tu stranu prvi link je onja osnovni pack. Klik na njega i otvorice ti se desno javascript prozor FilePlanet-a sa uputsvom a levo isto to za login. Tu upises e-mail i pass ako si vec registrovan ili se pak tek registrujes. Nakon logovanja ce ti se otvoriti FilePlanet prozor sa spiskom servera, prva dva su za one koji placaju download, druga vda su javna, Klinknes na jedan od ta dva i otvorice ti se novi prozor sa obavestenjem koji si na redu za skidanje ili, ako nema trenutno reda, prozor sa linkom za skidanje ( napokon !!! ). Taj link ima ograniceno trajanje, pa nema smisla sacuvati ga "za ubuduce". Iako pise da upotreba download managera nije moguca na FilePlanetu, meni uspeva sa ReGet-om da uradim desni klik/save by ReGet. Zatim sve to eventualno ponovis za onaj expansion pack i za onaj fajl za tockove...uffff !
:d :wall:

vidimo se nocas u 22 :banana: :banana:

Inace nisam jos stigao danas da u potpunosti sredim utiske od sinoc...u sustini dosta je drugacijih i novih iskustava, i sa tehnicke i sa "vozacke" strane gledista.

Izgleda da ovi stranci imaju za nas nevidjene veze jer, iako je bilo sasvim igrivo i dok je hostovao Markko i posle kad je hostovao zmaj ( nemanjas ), ipak je bilo dosta dosta losije od onoga na sta sam navikao kad hostuju oni truli i mrski zapadnjaci sa svojim zverskim linijama.

Kao sto sam vec negde napisao formulu skoro uopste do sada nisam vozio, EA F1 serija mi je "oduvek" sluzila skoro iskljucivo samo kao podloga tj. osnova za modove i odnos iskustva izmedju GT/touring voznje i formule mi je negde 95% prema 5%. Zaprepastio sam se kako to sve brzo ide...nakon samo onih par desetina krugova koje smo odvezli, posle kad smo se vratili na moj omiljeni ETCC sve mi je izgledalo tako sporo ! Skoro da se bojim da ce ovo sa formulom lose da utice na moje "umece" u voznji "normalnih" kola :) - pobogu, posle u ETCC-u, iako sam postigao najbolje vreme u kvalifikacijama, soko je uspeo da me pobedi u trci...strasno ! :d

Sto se tice aids-ova, trebalo bi postici neki dogovor sta dopustiti a sta ne, ali ni meni zasada nije mnogo jasno sta, sinoc sam proveo vecinu vremena isprobavajuci raznorazne kombinacije low/high/off i ni sam nisam pametan. Cilj jeste da se ne vozi sa pomocima, ali mislim da je u formuli taj cilj dosta daleko...pogotovo za ljude koji voze na tastaturi. I ne dopada mi se sto je razlika u vremenima sa/bez pomoci u formuli toliko velika. U GT/touring klasama je sve to dosta drugacije, relativno lako je lisiti se pomoci i vremena bez njih su uvek bolja.

Za pocetak, posto se svi manje/vise tek ucimo, mislim da bi trebali iskljucivati damage...ono je smesno koliko se lako ostaje bez nekih delova, narocito prednjeg krila, pa ne sme covek da ga pipne, ono odmah otpada !

Drapine ajde dodji na F1RST skupljamo se polako

Zdravo na site!
Kako ste?
Da se pretstavam nakratko.
Goran Andreevski 17m Skopje,me vikaat agor vozam etcc vo F1rst championship i sum clen na Team XFR.
Da vidam za sto se razgovara tuka pa kje vi pisam...
Prijatnost

agor je napisao(la):
Zdravo na site!
Kako ste?
Goran Andreevski 17m Skopje,me vikaat agor vozam etcc vo F1rst championship i sum clen na Team XFR.
Prijatnost

:D Veliki pozdrav i dobrodosao na Benchmark forum !

agor je napisao(la):
Zdravo na site!
Kako ste?
Prijatnost

ja vjerujem da se nas dvojica vec znamo :wave:

agor je napisao(la):
Zdravo na site!
Kako ste?
Prijatnost
Dobro dosao.

Pozdrav za Skopje

Jos malo pa cemo moci da trazimo otcepljenje iz games sobe.

soko je napisao(la):
Dobro dosao.

Pozdrav za Skopje

Jos malo pa cemo moci da trazimo otcepljenje iz games sobe.

Pozdrav i od mene za Bracu iz Skoplja.
P.S Polako sa otcepljenjem prvo da smislim osnovni zakon,grb i himnu,pa autonomija,onda republika...... :D :D :D

uh, evo procitah ceo thread :)
pa super ste se organizovali, pa bi da se prikljucim i ja, mislim posto voznje jedino i igramm a ovo je cool varijanta, od kuce i jos posle 22h...
pa evo i jednog pitanja, cisto s`tehnicke strane

da li bi npr. moj burazer, koji je inace u kanadi na kablovskom netu 24/7 hostuje igru da ona stoji non-stop tj. da se nesmara oko toga posto on nije zainteresovan za igranje. Mislim da on hoce to da nam ucini samo da nema previse cimanja oko toga. mislim da mu je veza 512/128 ali nisam siguran, videcu jos kasnije kad se probudi sad je mnogo rano u kanadi.

pozdrav Milos :cigar:

Lepo sto se ekipa siri, da ne bude ceo ovoliki thread na 6-7 ljudi. :) :smoke:

Sta je od te dve cifre koje si naveo upload a sta download ? Za hosta je upload mnogo vazniji od downloada, 512 up bi bilo fenomenalno ali ako je 128 up onda mu to dodje kao i ISDN, a to vec imamo...jos je ovo i mnogo dalje, a i hopsovi verovatno isto uticu.

Milose samo napred prikljuci nam se stvarno je mnogo dobro zezanje a ima i jako ozbiljnih duela.
Kad se malo Drapin uvezba,tj privikne na F1 i SaS bude u formi bicemo kao Ferari,Wiliams,Mclaren i Reno.
P.S Veceras od mene nista,moram da se dijram malo sa ribom

Vrh Dno