Šta je novo?

Online TV!!!

Vasko_tv

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2007
Poena
309
Posto sam cuo da moze da se gleda online tv preko pc-a zanima li me postoji li kakav program ili sl. da moze da se gleda tv online......

Unapred hwalaa......

Online TV Player v3.0.902

Online TV Player lets you watch 850+ free
Internet TV and listen 1500+ free online
radio stations on your PC. It allows
watcher to watch directly into TV without
having to experience the annoyances of a
Web site (like slow-loading pages and
pop-up ads). No additional equipment
required. Online TV Player support both
Windows Media and Real Video. You can play
most of stream formats in one program. It
can set the screen window to any size that
you want. It supports full-screen mode too.

Version 3.0.902 features several enhancements.

Verovatno ces se razocarati izborom kanala, posto su to manje-vise FTA kanali informativnog karaktera. Druga stvar je sto ti za komforno gledanje treba min. 768k, posto sam ja probao na 512k i malo-malo pa je "stucalo". :S:

Nije mu neophodno 768K, B92 na primer emituje sa birate-om od 350 Kbps sto izgleda sasvim solidno i kad se razvuce preko celog ekrana. S obzirom da mi je veza mnogo "brza" od od ove brzine, problem je vise do preopterecenog servera koji radi striming nego do njegove veze.

RTS svoje programe strimuje na svega 80 Kbps, pa opet ima seckanja, i opet sigurno nije do brzine korisnice linije.

Najbolje je probati u nekim terminima kada se ne ocekuje previse gledalaca, pa videti kakvi su rezultati moguci.

U svakom slucaju, ko ne ocekuje previse, uglavnom mu je dovoljan zvuk, ne smeta mu povremeno seckanje i zamrznuta slika,ovakvo gledanje tv-a je prihvatljivo do pojave prave ip televizije.

Probaj i JLC Internet TV.

Inače, B92 i RTS svoje programe strimuju na 100Kbps, ali i kod mene na 768/192 ADSL-u ima seckanja, tako da je Neša u pravu po pitanju preopterećenosti servera...

Hmmm... ne vidim razlog da neko gleda preko interneta kanale kojih ima u etru i koji se mogu hvatati obicnom antenom, no ajd` dobro.
Ono na sta sam ja ciljao je recimo ovo http://myp2p.eu/NBA.htm
Probajte pa javite rezultate.

Hvala za info, ovo ce sigurno zanimati puno ljudi. Ja sam probao PPMate i TVU. PPMate mi nudi samo izbor kineskog ISP-a, a autodetekcija ne menja nista. Ali TVUPlayer radi kao sat, upravo gledam New Jersey-Utah. Ne znam kako ce raditi na 512k, meni posle baferovanja ide otprilike 40-70kB/s.
Evo link za TVU:
http://myp2p.eu/forum/viewtopic.php?id=6449

Nazad
Vrh Dno