Šta je novo?

Online susreti...

Z1000

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
319
Sta mislite o tome da u ovoj temi zakazujemo neke susrete za igranje online? Vidim ima nas mnogo koji koriste PS3 za igranje na netu, samo sa bencha dodao sam vas 40-ak za prijatelje, a ovako cini mi se da igra svako za sebe, ili ako se nekoliko nas potrefi online ili se neki dogovore na PM.
Mislim da bi bilo ovako ok, posto ce svi imati uvid kad ce se igrati nesto. Npr. gta danas,sutra,prekosutra u 19:00 i ostale vec potrebne detalje... mozda se putem ovoga lakse organizujemo :wave:

Odlicno, bolje ovde nego da gusimo oficijalne teme i pravimo IRC od njih :)

LBP, GTA IV i PES 2009 igram online. Najbolje bi bilo da svako napise kad mu odgovora, pa se dogovorimo jednom.

Glavni problem je sto nemaju bas svi neku igru :D
Warhawk , soul calibur 4 cod4 ili graw2 (mada sam zaboravio da igram zadnju xD )
Tako da ja sam za
Sada posto su praznici , svake noci posle 19:00 mi odgovara

LBP, GTA IV i PES 2009 igram online. Najbolje bi bilo da svako napise kad mu odgovora, pa se dogovorimo jednom.

Kako si podesio online za PES, meni nece izbaci mi neku poruku u kojoj nista ne razumem jer pola reci imaju tri velika slova (npr. NAT i jos neke gluposti)?

Kako si podesio online za PES, meni nece izbaci mi neku poruku u kojoj nista ne razumem jer pola reci imaju tri velika slova (npr. NAT i jos neke gluposti)?

Ne sećam se da je to bilo, samo sam se registrovao. Nije bilo nikakvih problema. Nisam do sada igrao ni sa kim sa bench-a, vec sam isao quick match, pa nisam siguran kako se salje invite i to.

I kad bi mogli zakazati neki gta okrsaj, ili da igramo u timu? sutra, a?

aj dogovoricemo se jos sutra posto se niko ne odaziva

Odlično, ja sam sinoć hteo ali mi je falilo 220V da pokrenem igru. Eto mene večeras od 20h pa dok se ne razliju boje. Inače, imam 384k upload, trebalo bi da bude OK.

Jeste igrali GTA? Samo sam jednom palio multiplayer, davno bas, jos dok sam bio na 512/64, poprilicno lagovalo neki random server je bio, nisam video da li moze da se bira odakle je server (EU), mozemo li samo mi da igramo sami (kao u LBP-u recimo), mogu li cetvorica da udju u ista kola na primer?

Poslednja izmena:
Ma ne samo da laguje, nego fps padne na 10 :d Bar na Xboxu ;)

Ja kad sam igrao GTA4 u multiplayeru sve je prilicno lepo isklo, a FPS je bio potpuno normalan (512/64)...
Desavalo mi se da me izbaci sa servera, though...

Ja nisam imao nikakvih problema, a lagu ni traga... pa jel igramo onda veceras? borise moze nas 4 u jedan auto i mozemo da budemo isti tim.. samo kontam da cemo se malo teze sporazumeti al aj :D

U do ja*a, kad bi svi bili sa sluskama, pa se menjamo na vozackom mestu :D Definitivno moramo nesto iskombinovati, veceras cu da pikam malo LBP, mada ako igrate negde bacite poruku na koji nacin i ja da upadnem, itd..

Da bilo bi super da svi imamo sluske, ja cu definitivno uskoro uzeti neke... ako se dogovorite kad cete igrati postavite vreme.

Ajde, ko igra na Live-u, Gears2, i oce horde da igra, addujte me, gamer tag: jovus88

Majstori jer ima neko ko sme FIFU 08 protiv mene? PS3 verzija naravno. Imam pregršt vremena.

Aj ako smesh Fifu 96 :d

Neverujem da cu stici sutra, al zato petak ne izlazim samo da pikam malo, upalio sam ps za 3 meseca 5 puta... :(

Ja bi mogao al ne radi mi GTA online uopste, pise: your router is too strict.

ko oce FIFU 09 nek me add symaSRB da malo igramo........

ja odo da pikam gta pa ako naidje neko valjda se sretnemo, psn mi je Z-QQ.

Nazad
Vrh Dno