Šta je novo?

Online poručivanje u Americi

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Brat mi je u Americi i odavde bih mu poručio neki laptop da ima da ga koristi dok je tamo, znači ne za preprodaju ili neke egzibicije sa švercom. E sad njemu ne treba ništa specijalno, tipa 300-400$, pa sam razmišljao da mu čak ni neki outlet model nije loš.

Glavno pitanje je da li znate još neku online prodavnicu koju vredi razmotriti prilikom kupovine nove i outlet robe. U glavi su mi trenutno samo newegg, amazon i ebay.

Pozdrav

Zifruglaj (froogle.com, ili google.com/products tj.) pa proceni sam da li su realne cene.
B&H Photo, Provantage, TigerDirect..

Posto je u Americi, ako mu nije hitno bas, skokni na forum.notebootreview.com, pa imas negde u donjim forumima deo za prodaju, gde ima listing gomile akcija za laptopove. Uvek ima nesto aktuelno.

Brat mi je u Americi i odavde bih mu poručio neki laptop da ima da ga koristi dok je tamo, znači ne za preprodaju ili neke egzibicije sa švercom. E sad njemu ne treba ništa specijalno, tipa 300-400$, pa sam razmišljao da mu čak ni neki outlet model nije loš.

Glavno pitanje je da li znate još neku online prodavnicu koju vredi razmotriti prilikom kupovine nove i outlet robe. U glavi su mi trenutno samo newegg, amazon i ebay.

Pozdrav

gde je brat u kom gradu

Reno.

Bestbuy sam zaboravio i B&H. Hvala na odgovorima.

www.slickdeals.net

Dell ima u sklopu svog sajta Outlet prodavnicu, i sekciju sa kuponima koje možeš koristiti za skidanje procenta sa cene pri kupovini.

Hvala svima još jednom, na kraju sam pratio www.slickdeals.net, odličan sajt, i kupio burazeru sa ebay-a od Adorame model ASUS X540 15.6" Ultra Slim Full HD Notebook, i5-5200U, 8GB RAM, 1TB HDD, Win 10 za $399.99.

Nazad
Vrh Dno