Šta je novo?

Online PES

Mislim da neće moći, ali probaj - naravno treba ti originalna igra :)

za PES 6 treba originalna igra,a za PES 5 ? ? ?

I za PES5, koliko ja znam...

Jer zna neko gde ima da se kupi PES6 original, i koliko kosta!? Moze i na PM, da ne reklamiramo mnogo ovde...

Nova sezona PES 6-Balkan Punjenje Online Lige ce poceti krajem leta. Pozivamo vas da nam se vec sada pridruzite, dodjite da se upoznamo, odigramo neku prijateljsku ili turnir, pre drafta za novu sezonu.

Uslovi za igru:

- PES 6 originalna igra (moze se kupiti preko neta www.sendit.com ili u jednoj od knjizara Plato u Bgd-u. Verovatno se moze naci i u jos nekim knjizarama koje se bave prodajom originalnih igrica u Knez Mihajlovoj ulici)
- preporucena brzina neta je minimum 512/128

Mesto okupljanja:

- skinite chat program PES Launcher, instalirajte ga, i pri logovanju izaberite sobu BPL (http://www.peslauncher.com/download.html). Najveci broj clanova je prisutan u vecernjim satima.

Srecno punjenje!

BPL Online-Balkan Punjenje Liga
www.mg-gaming.net

smflogo5jlxv5.gif

Poslednja izmena:
Jel moguce kupiti na netu samo orginal cd key za PES6 ??

Ne bih ti preporucio kupovinu, igra na internetu dosta laguje, i skroz je drugo iskustvo u odnosu na lan ili na istom kompu. Inache konekcija mi je 768/192 kbit/s

Poslednja izmena:
Lan ne moze 100%.
Inace bi svi picili preko hamachija.

Ne bih ti preporucio kupovinu, igra na internetu dosta laguje, i skroz je drugo iskustvo u odnosu na lan ili na istom kompu. Inache konekcija mi je 768/192 kbit/s

Hvala Highl1, tako nesto sam se i plasio, da pljunem 30-40 evrica i da to onda ne bude to to, mislim da bih skrcao disk od muke. Dakle, odustajem od kupovine, drzacu se ja i dalje igranja PES-a sa drustvom, mada sam imao zelju i da se oprobam sa nekim novim igracima...

Eh, da može preko LAN-a, pa gde bi nam bio kraj :p

Nazalost moram da kazem da nisi u pravu. Igra ne laguje uopste. Mozda si mislio na PES 5, koji je lagovao. Ne bi nas bilo toliko na BPL-u da postoji lag, uostalom dodji da vidis koliko njih se zali na lag, slozices se da je to najbolji pokazatelj. Mozes i da postavis to pitanje tamo, da vidis kakav ce odgovor biti. Laga ima samo na 2 vs. 2, to Konami mora jos da unapredi.

Bez brige, sa 768/192 koliko ima High1, laga nema sigurno. Sa 512/128 moze mozda ponekad nesto da trzne, ali ne mora da znaci da ce biti tako. Igraju ljudi vec 3 sezonu sa tom brzinom.

Poslednja izmena:
Drugo je to kad igrash sa nekim iz okoline, onda ne laguje toliko i vec lichi na stari dobri PES, to sam isprobao, al ako igrash sa strancima (nemci, francuzi, englezi, skandinavci), laga ima itekako. Dalje, ja nisam vuna, tako da sam nabio 25 pobeda i samo jedan remi igrajuci sa strancima, uglavnom nemcima i englezima na oficijelnom serveru, ne znam kolko je to tachno bodova, i ako vam je ono lepo i techno, meni nije. Vecina takvih partija se svodi na "bugara" kako ga mi zovemo (3 napadacha, prolaz po krilu i vracanje na 5 metara da je centarfor zakuca), uklizavanje mozes da zaboravish osim u retkim sluchajevima kad bash znash gde ce igrach da krene (bezizlazne situacije blizu auta), i naravno shut iz daljine je isto teshko iskontrolisati ako ti tad krene da laguje. Isto sam igrao malo po ClanBase/ESL ladderima, i stranci nece uopshte da te puste da ti hostujesh partiju, jer im je to slideshow, a na njihovom hostu je tebi igrivo, al opet opisane situacije odozgo, tako da je igra na jednom kompu ili u lanu (lan je moguc ako imate originale oboje), mnogo mnogo drugacija od te "kvazi igre" na netu.

Potpuno je drugachija situacija shto svi mi extra volimo PES pa ces nekako da predjesh preko toga shto ti smeta mali milion stvari preko neta, ali deksi ako imash josh 3 drugara navuchenih na ovu drogu, bolje ispazarite joypade i peglajte 2on2, mnogo je veca zabava, nego da se nervirash npr na netu kad te izbaci iz igre, a tebi i dalje shljaka net..

Poslednja izmena:
U pravu si, laga ima kada je druga strana nekorektna, namerno ga pravi ili ima neku losiju konekciju. Desava se da Nemci i ostali namerno prave lag kako bi skuplali ranking poene. Kod nas je ekipa proverena, nema namernog lagovanja jer se odmah dobija shut karta.

Pa da, al opet, meni nije bio cilj da dam 40 eura da bih igrao sa 30-50 domacih ljudi, ja sam hteo da igram turnire, lige i slicno, jer znam dosta dobrih igracha iz stranih timova koji igraju lige za kesh..

Gde to moze za kesh da se igra? Imas neki link? Tnx!

A kako se to uopste online igra za kesh, nije mi jasno!? Kako ulazete, tj isplacujete pare, na rec?! Tipa ono, ja stavljam 100e ako izgubim, kad se budemo videli uzivo, dacu ti?! :D

nije tako, nego ESL/Clanbase organizuju lige i laddere, pa ako prodjesh par lestvica na ladderu, ili ostvarish dobar rezultat u nizim ligama, pozivaju te u vishe, gde se igra za pare.

Nazad
Vrh Dno