Šta je novo?

Online knjizara

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Cesto mi ljudi kukaju kako ima gomile sajtova raznih vrsta ali nema nijedan dobaro nline portal za narucivanje kancelarijskog materijala.
Medjutim sasvim slucajno sam na B92 video baner za sajt www.papirnisvet.com (podseca na ime knjizare ovde kod mene u Zarkovu).
Pogledao sam sajt i deluje ok cak rade i dostavu za porudzbine vece od 2 500 dinara.

Jel probao neko njihovu uslugu i kakvi su utisci? Kakav je kvalitet robe i koliko brzo dostavljaju?

Poslednja izmena:
E, bas mi je drago da je neko primetio reklamu s obzirom da je u samom dnu strane,
samo bojim se da iskustava benchovaca sa "Papirni Svet" online prodavnicom zasada jos nema, jer je lansirana tek pre par dana 🙂

Moram da kazem da je ideja vodilja bila da se napravi pravi Online Shop, a ne "online katalog".
Osim tonera i kertridza, sve sto stoji na shopu to imamo i u nasem magacinu.
Zato je isporuka veoma brza, isti dan ako se poruci do 12h.

Trudili smo se da internet prodavnica sa dizajnerske strane ne izgleda previse komplikovano, s obzirom na ciljnu grupu
a sa druge strane jos veci prioritet je bio da programerski bude maksimalno funkcionalna, automatizovana i naravno bezbedna.
Koliko se uspelo o tome, sudice kupci 🙂

Ne znam koliko je kancelarijski materijal i skolski pribor zanimljiv kolagama sa bencha,
ali svi ste pozvani da ako nista bacite pogled kako izgleda 🙂

Poz

Poslednja izmena:
Pregledao sam stranicu na brzinu, deluje dobro i ozbiljno urađeno, inače imam veoma pozitivna iskustva sa ovom knjižarom, naročito kad uporedim uslugu sa savremenom, šumadijom i sličnim državno-društveno firmama.

E pa, zelim vam srecan rad i uspesan pocetak... 🙂

Ja dadoh preporuku da probaju pa cemo da vidimo kakva su iskustva 🙂
Srecan pocetak rada!

Ne znam koliko je kancelarijski materijal i skolski pribor zanimljiv kolegama sa bencha
Ja sam arhitekta po struci i meni je ideja super!

Najviše zato što provodim dosta vremena po knjižarama i uvek mi nešto treba, pa ovako mogu polako i na miru sve da pregledam i izaberem.
Jeste da sve radim na kompu od `96.-`97. godine ali skice uvek radim ručno, pa koristim dosta "analognog" materijala.

Evo naručiću nešto ovih dana pa da vidimo kako ide, u svakom slučaju dobra ideja i srećan početak rada!

Hvala na lepim zeljama, trudicemo se maksimalno da opravdamo poverenje.

Sorry sto dizem temu iz mrtvih, ali imam razloga 🙂
Naime, imamo i neke nove stvari (vezano za PC periferije) koje ce verujem da interesuju benchovce vise nego dosadasnji kancelarijski materijal i skolski pribor...

Poslednja izmena:
samo jedno pitanje dostava je za teritoriju bgd-a samo ?

ISPORUKA po celoj Srbiji

Poslednja izmena:
ah pogresno se izrazio dostava besplatna je samo za beograd ? za ostatak srbije ne vazi preko 2.500 besplatna isporuka

Nazad
Vrh Dno