Šta je novo?

online books?

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Zanima me jedna stvar. Imam 3cd sa preko 100 naslova kompjuterske literature. Mnogo jaka stvar. E to sam pazario pre nekih godinu i po, sto znaci da su izdanja relativno stara, Mada i dalje ima aktuelnih naslova pogotovo iz programiranja. Da li neko zna, posto sam skoro cuo samo ne znam gde, da li su se slucajno pojavila novije izdanja, odnosno vol.4, 5 i 6, sa najnovijim izdanjima posto mi se ne daju "somovi" na knjige kada sve to pazarim po ceni od 450 din.

Hvala FX (D) (D) (D) (D)

A kako se zove ta kolekcija? Gde si to nabavio?

boom

Natrcao sam na to u Beopolisu. Kolekcija je strasna. Ima cak knjiga i o Opengl programiranju, kao i o DirectX, a da ne pricam o operativnim sistemima, web dizajnu itd. znaci iz svake oblasti po 20-30 knjiga u html i pdf formatu. Stvarno je cudo. Ako te zanima, reci. Jedino sto me je zanimalo da li neko zna da li postoje novija izdanja. Koliko sam ja skapirao to je neki lik pokrao sa amazona.

Pozdrav

Da li znas gde to mogu da nabavim? Zaista bi mi koristilo. Nisam cuo za to ranije a kamoli za novije verzije.

Thanx boom

Ako je to matoro i godinu i po dana, to ti je jos uvek vrlo upotrebljiva literatura. Ona treba da ti pomogne da pocnes da radis u smislu objasnjavanja principa, pa i detalja iz neke oblasti. Medjutim, kad krenes da radis, dalje to pocne samo da se vrti. Sa jedne strane, drasticnih izmena nije bilo za godinu dana, a sa druge strane, cemu literatura o najnovijim detaljima, ako sluzi samo za citanje ? Nije to drajver pa da ispravlja najnovije bagove ;) Zadnje detalje i odstupanja od te literature uvek mozes da nadjes u helpu aplikacije koju koristis.

e silverglider potpuno si u pravu, mada je mene to zanimalo cisto zbog neke druge literature, za koju sam nacuo da ce je biti npr. o hardweru gde moras priznati da treba malo novijih izdanja, inace za ovo ostalo se potpuno slazem sa tobom.

A chedo13 za tebe, ukoliko si zainteresovan mogu ih narezati i dati, nije nikakav problem.

Posto vidim da si iz Beograda ako hoces da se dogovorimo pa da ti ih sibnem (D) (D) (D)

Naravno, ako je jos neko zainteresovan, dogovoricemo se.

Pozdrav(D)

Ocu i ja !

Ajde da se dogovorimo nekako pa da svi zainteresovani dobiju CD, tipa onaj ko ima to dodje kod mene (ili kod bilo koga drugog) a posle ja narezem svima koji hoce a oni mi zauzvrat pokriju samo cenu diska 40 dinara recimo !
Znaci ja bih to uradio i narezao za oniliko ljudi koliko bi htelo taj cd sa knjigama !
Zato ko ima neka me kontektira na [email protected]
pa da se dogovorimo !
Pozdrav
Ja sam inace isto iz Bg-a i zivim u centru !

E ljudi vi se dogovorite izmedju sebe, pa da se skupimo negde.FX FX

www.informit.com/free_library/

Mnogo knjiga.

Elem, imam i ja CD sa knjigama kupljen na bulevaru, pa ajde da ih razmenjujemo :) I tesko da cete naci negde novije knjige (informit daje besplatno na uvid knjige iz 99-00), zato su na svim CD-ovima stari naslovi, likovi nisu mogli da skidaju nove kad ih nema. Novih bude tek kada zastare :)
Surovi kapitalizam!

pa i nije bas tako

Na ovim cd-ovima koje ja imam , pazi kupljeni su pre godinu i po, je bilo dosta aktuelnih i novih naslova, samo se treba malo potruditi

Hajde stvarno da se organizujemo. Mexa, kako ide onaj dogovor sa gladiac-om, hocete vas dvoje to da "sredite" ili da se mesam;) .

Bilo bi cool kada bi neko izvestavao o stanju. Ako mexa ne moze ja cu od gladiac-a uzeti pa cu ih duplirati onima kojima trebaju.

gladiac, mexa javite se!!boom

Pozdrav

Pa ja samo cekam da mi onaj ko ima te knjige pusti mail pa da se organizujemo !
Cim ja dobijem CD postovacu ovde pa cemo se dalje dogovoriti !
Dakle moj mail je [email protected]
Ajde ljudi ko ima taj cd da ga podeli sa nama ostalima :)
Pozdrav

Ma koji, bre, mail. Najbolje je da se direktno dogovorimo, skupimo se kod nekoga, ja Vam to donesem i to je to, vi meni kupite pivo i zavrsen posao(D) (D)

Samo recite kod koga, gde i kada? Mislim da se neko ovde neko ponudio.

ZoNi je napisao(la):
Koje je ime te kolekcije? (Tj. sta konkretno pise na omotima CDova) Sta je Beopolis? Gde je to?

ONLINE BOOKS VOL 1,2,3 znaci 3cda

Ja bih vrlo rado kod mene ali je malo cimanje da svi zainteresovani dodju kod meme :)
Mislim ipak...
Sada cu ja da ukljucim kefalo i da smislim kako cemo mi da obavimo te transakcije !

Gladiac pogledaj ovaj link:
http://www.2net.co.yu/online-books/index.html

Kazu preko 150 on-line knjiga na dva cd-a za 35 keka. Je li to deo onoga sto ti imas ili je nesto drugo. Pogledaj ima sadrzaj cd-ova na toj strani.

Nisam stigao da vidim koje knjige imaju ali ne deluje lose, izvini ako je samo cim

Happyface :)

Ako nekome padne na pamet (slusaj sad ovo) da pogleda po cd klubovima videce da nema potrebe da cima coveka. Znaci sva tricd-a imaju u extreme-u i exit-u - 150 po cd-u. Verovatno ima u jos hiljadu cd klubova po gradu.

Savet kako da se organizujemo:
Znaci dogovorimo se da svi redom koji su zainteresovani u isto vreme krenu - svako u svoj cd klub i naave sebi cd-e. Nema frke nema konfuzije (sve dok idemo u razlicite cd klubove)

Ako mozemo sami sto bi komplikovali i gnjavili nekoga i lupali glav kako da se uskladimo i neko bi na kraju lose prosao. Tako da...

Sllazem se da treba ciniti i rezati drugima cd-e ali samo kada se tako nesto npr mora skidati sa net-a i ne moze se naci kod nas.

Happyface:)

Da, chedo, to je to. (D) (D)

Nazad
Vrh Dno